Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betegségem miatt keresek...

Betegségem miatt keresek megbízható otthon végezhető munkát hosszútávút. Hol találok ilyet?

Figyelt kérdés
Sajnos közösségben nem dolgozhatok, amit nagyon sajnálok, teljesen le vagyok törve ezmiatt. Van egy 3,5 éves Gyermekem is. Tudnál segíteni nekem?
2012. júl. 31. 15:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen munkát szeretnél? Végzettséged?
2012. júl. 31. 15:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Dajka képesítésem, és érettségim van. A vendéglátóban is sokat dolgoztam, de azt "feladtam" egyéb okokból. Olyan munkát szeretnék, aki biztos, akár hosszútávú, megbízható, és meg is lehet élni belőle. Nekem nem kell milliós és több száz ezres fizetés, csak annyi, hogy nyugodtabb legyek a hónap végén, és ne csak a családi pótlékot kapjam.
2012. júl. 31. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát ezek a munkák otthon nem végezhetők.

Maximum gyerekfelügyeletet tudsz vállalni.

Egyáltalán milyen munkára gondoltál?

2012. júl. 31. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy közösségben nem tudok munkát vállalni. Nézegettem a neten otthon végezhető munkákat, de bevallom tartok tőlük, félek nem megbízhatóak, hiába, hogy "kecsegtetnek" mindenféle jóval. Mivel eddig fizikai munkát végeztem, így nem tudom, mi az amit tudnék csinálni. Internetes munka, vagy eladni termékeket, besegíteni eladni, vagy ehhez hasonló.
2012. júl. 31. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Internetes munka nem létezik!!!

Csak olyan, ha van valakinek valami olyan végzettsége, hogy egy cég úgy foglalkoztatja, hogy otthonról dolgozik.

A Te szakmád nem ilyen!

Tehát otthonról nem fogsz tudni dolgozni.

Amiről olvasgatsz, az mind ÁTVERÉS!

2012. júl. 31. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Max., ha van sok pénzed, ötleted, csinálhatsz webáruházat. Az otthon végezhető!
2012. júl. 31. 15:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. júl. 31. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tudsz otthoni munkát végezni,mivel semmi ilyen jellegű szaktudásod nincs.

Gyermekfelügyeletre,esetleg családi napközi nyitására nem gondoltál??Sok gyeses kismamának biztos jól jönne,akiknek a gyerekét bölcsibe,oviba nem vették fel.

2012. aug. 1. 10:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam gyerekfelügyeletre, de mivel nem mehetek közösségbe, így ezért gondoltam, hogy itthon tevékenykednék valamit, ami pénzt hoz...De mára változott a helyzet, mert jövőhéten be kell feküdnöm a kórházba sajnos, megműtenek...Nem tudom mi lesz, nagyon félek, soha nem volt semmi bajom, soha nem műtöttek semmivel, és most meg találtak a tüdőmben valamit, amit sürgősen ki kell vizsgálni. Így tárgytalan most minden...
2012. aug. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!