Ruházati boltba eladót keresnek. Annak is van esélye, akinek élelmiszeri eladó végzettsége van?
Sőt: annak is van esélye akinek semmilyen végzettsége sincs (én könyvesboltba szoktam néha keresni embert és nem a szaktudás/tapasztalat az elsődleges szempont felvételnél).
Eladó végzettséggel, dekoratív megjelenéssel szerintem felvehetnek.
Nem nekem lenne, hanem a párom édesanyjának.
Említettem neki, hogy ma láttam egy üzletnél kiírva, hogy szakképzett eladót keresnek. Ő szerinte oda csak olyat vesznek fel, akinek ilyen irányú a végzettsége, meg ő egyébként sem ért a ruhákhoz, mert élelmiszerben dolgozott mindig.
Utolsó :DDDD Ezen beszartam
kérdezőnek : ez változó,van ahova mindenféle végzettség nélkül felvesznek,van ahova csak szakirányúval,vagy hasonlóval.Mondjuk fogalmam sincs mi a fenének kell végzettség egy ruhaüzletbe vagy egy boltba,a kassza mindenhol másmilyen de egy majom is megtanulja kezelni 3 perc alatt,ha csak nincs valamilyen számitógépes rendszer mert akkor beletelik vagy 7-8 percbe is.
Valamint nyilván baromi nagy szakértelem kell az árúfeltöltéshez és az üzlet felsepréséhez is..
Ez az eladó végzettség arra jó,hogy amig a gyakorlatodat töltöd havi 10 ezer forintért tud a spar meg a tesco halálra dolgoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!