Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csináljak? Kihez vagy...

Mit csináljak? Kihez vagy hova fordulhatok?

Figyelt kérdés

Kb.3hete dolgozom egy épitőipari cégnél,2heti fizetésről volt szo,de nem kaptam még egy Ft.ot sem.

Állitolag be vagyok jelentve,de semmilyen papirt nem irtam alá,csak leirták az adataimat.

2012. júl. 26. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
sanszos, hogy be sem vagy jelentve, akkor nem is igazán tudsz mit csinálni, el kéne menni a házi orvashoz, hogy nézzen rád a rendszerbe. Vagy esetleg feljelntheted a nav-nál, hogy feketén dolgoztat, csak akkor te már ne legyél ott
2012. júl. 26. 20:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne az orvoshoz menj, ő nem látja, hogy bejelentettek vagy sem. Hívd fel a Közép-magyarországi Regionális Egészségbiztosítási Pénztárat és kérdezd meg, hogy bejelentettek-e. (TB szakelőadó vagyok.)
2012. júl. 27. 02:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Bemondják telefonon?

Ha az okmányirodában ügyfélkaput regisztrálsz, akkor interneten meg tudod nézni.

2012. júl. 27. 23:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha felhívod őket, hogy mit látnak rólad, természetesen nem fogják kiadni, de ha megadod a személyes adataidat és megmondod, hogy minek kéne a rendszerben lennie (vagyis a cég nevét), akkor meg tudják mondani, hogy látják vagy sem. Dolgoztam ott, úgyhogy tudom, hogy így megy. (TB-s)
2012. júl. 28. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!