Multinál dolgozó számlázással, ilyesmivel foglalkozók?
Figyelt kérdés
Milyen végzettség kellene ahhoz, hogy bekerülhessek egy multihoz, ilyen számlázással kapcsolatos feladatokat végző droidnak? Ha mondjuk középfokú német és angol nyelvtudás lenne, és a meglévő gagyi gazdasági fősulis diplomám mellé megszerezném a könyvelőit, gyakorlat és ismerősök nélkül lenne esélyem?2012. júl. 26. 16:45
1/1 anonim válasza:
Nem. Én 7 évet nyomtam le egy ilyen helyen. Egész nap angolul beszéltem a bankkal, meg az ügyfelekkel. Mellette még könyvelni is kellett, igaz, nagyjából mindig ugyanazt. Kirúgtak, most nem vesznek fel sehova, mert hogy nincs komplex könyvelésben tapasztalatom. Már én sem tudom mi a fenét kéne csinálni, most elkezdtem németül tanulni, de az is legalább egy év, mire megtanulom. A középfok meg nem is mindig elég, affölé meg nem anyanyelvi környezetben szinte lehetetlen jutni. Addig meg éhen is halunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!