Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multinál dolgozó számlázással,...

Multinál dolgozó számlázással, ilyesmivel foglalkozók?

Figyelt kérdés
Milyen végzettség kellene ahhoz, hogy bekerülhessek egy multihoz, ilyen számlázással kapcsolatos feladatokat végző droidnak? Ha mondjuk középfokú német és angol nyelvtudás lenne, és a meglévő gagyi gazdasági fősulis diplomám mellé megszerezném a könyvelőit, gyakorlat és ismerősök nélkül lenne esélyem?
2012. júl. 26. 16:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem. Én 7 évet nyomtam le egy ilyen helyen. Egész nap angolul beszéltem a bankkal, meg az ügyfelekkel. Mellette még könyvelni is kellett, igaz, nagyjából mindig ugyanazt. Kirúgtak, most nem vesznek fel sehova, mert hogy nincs komplex könyvelésben tapasztalatom. Már én sem tudom mi a fenét kéne csinálni, most elkezdtem németül tanulni, de az is legalább egy év, mire megtanulom. A középfok meg nem is mindig elég, affölé meg nem anyanyelvi környezetben szinte lehetetlen jutni. Addig meg éhen is halunk.
2012. júl. 26. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!