Szituációs gyakorlatok állásinterjún? Voltatok ilyenen?
Csoportos meghallgatásnak sosem voltam a híve, és ha kellett mennem mindig rossz szájízzel mentem el.
Állásinterjú alapja szerintem az, hogy a munkaadó személyesen találkozzon a potenciális jelöltekkel egyenként, és nem csoportosan.
Jobban megismerhető így a potenciális jelölt készsége és alkalmassága.
Szituációs gyakorlat könyvelői poszton?
Valószínűleg tesztet kell kitölteni. Kb. számvitel szigorlat szinten és semmi köze nincs a gyakorlati élethez.
Ha pl. a tesztet 80-90 %-on tudod teljesíteni, akkor számíthatsz egy második körös interjúra.
Sok sikert.
Köszi. Igen, én sem látom nagyon értelmét könyvelői poszton a szituációs gyakorlatnak. Dehát sajnos sok helyen a hr-esnek fogalma sincs, mit kéne csinánia.
A csoportos interjú ötlete nekem sem nagyon tetszik, nehéz kitűnni így a tömegből, úgy, hogy szóhoz is juss, de mégsem tűnj nyomulósnak.
Közben beszéltem a férjemmel, ő volt ilyenen, azt mondta, hogy nagyjából mindenki jól teljesített, ő is. Megmondták neki az értékelésen. Mégsem őt választották. Szóval nem sok értelme van az ilyen interjúknak, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!