Ki mit tud a diákmunkákról?
Figyelt kérdés
Afelől szeretnék érdeklődni, hogy hogy tudok diákmunkához jutni, mert az interneten több oldalra jelentkeztem és sok -sok helyre is elküldtem az önéletrajzomat , de még egyszer sem hívtak vissza. Ha jól tudom, be lehet menni az irodákba is , ahol regisztrációs díjat is kérnek (ebben nem vagyok biztos), de ha kérnek és fizetek akkor mennyivel biztosabb a munka? Ha valakinek van saját tapasztalata , legyen szíves írja le, előre is köszönöm!2012. júl. 25. 23:35
1/1 anonim válasza:
Nem MINDENHOL kérnek ott helyben regisztrációs díjat. Általában azt levonják az első munkádból. Lehetetlen diákmunkát vállalni főleg mostanában. A szövetkezeti dolgozók ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak adják ki a munkát. Még akkor is ha már ők rég nem diákok.
Ha bemennél az irodákba akkor meg csak annyit mondanának, hogy menj haza és kövess minket az interneten, facebookon és ott lehet rá jelentkezni. Persze még azt sem küldik vissza neked, hogy kösz nem kellesz.
De kitartást szurkolok neked :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!