Mit gondoltok apám elméletéről?
Figyelt kérdés
Szerinte a pincérnő szakma olyan,hogy oda olyanok kellenek akik nagyon kihívóak és "gusztustalan" dolgokat művelnek a főnökükkel.. Nem is nagyon ez miatt gondolkozom el rajta,hogy pincér szeretnék lenni,hanem az miatt hátrálok meg,mert nagyon sokat állnak talpon. 8 órán keresztül talán még nem fájna a lábam és bírnám,de 12 óra az már lehet nagyon sok lenne. Olyan munkahely nincs ahol csak 8 órát kérnek,hogy dolgozz? Folyton azt mondja apukám,hogy még nem látott öreg pincért. Szerintetek érdemes lenne pincérnek menni? Mennyire láttok mindebbe igazat,amit leírtam?2012. júl. 25. 11:32
1/5 anonim válasza:
A pincér szakmához valóban kell egy jó megjelenés, de a kihívóan csak a Hooters-ben vagy sztriptízbárokban öltöznek. De a stílus még fontosabb.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Én,hogy bevalljam őszintén nem tudtam,hogy van különbség a kettő között. Meg tudná mondani,hogy átlagosan hány éves korig lehet valaki pincér? Hisz ha ezt a szakmát választom, már nem tudnám csinálni öreg koromra.
2012. júl. 25. 14:27
4/5 anonim válasza:
Állóképességtől függ, nincs korhatár, ameddig bírod. Ahol nincs akkora pörgés 70 évesen ki lehet még bírni a pincérkedést, de jellemzően a nők 40-50 éves koruk körül vagy gyerekvállalás után abbahagyják.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 25. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!