Önéletrajzhoz fénykép kérdés (? )
A munkához amire jelentkeznék fényképes önéletrajzot kérnek. DE... elég fiús jelenség vagyok, gyakran néznek srácnak is, eleve fiús arcom van és most le is lett vágva nagyon rövidre (kb 3 centisre) a hajam és a képen is egy fiatal férfinek nézek ki. (Ami nekem egyáltalán nem baj alapjáraton). Szerintetek valahogy belecsempésszem az önéletrajzba, hogy az tényleg én vagyok a képen?
Itt a kép is (a szememet az esetleges ismerősök erre tévedése esetére takartam ki)
Nem az arcoddal van baj. Azért mert túl rövid a haj,még lehet nőies az arc. A te arcodon i látni,hogy nő van a képen,hiába rövid a hajad. Inkább az öltözék miatt zavaró. Esetleg egy kép amin nem nyakkendőben vagy??
Nem tudom milyen munkára jelentkeztél,de lehet,hogy hátrány lesz a piercing megjelenés.Talán egy fénykép erejéig ki is vehetnéd..De te tudod.. Legfeljebb nem kapod meg az állást. De ha a munkádban nem akadályoznak a testékszerek akkor nem kell kivenni,mert nem ez lesz a gond.
fúú, hát így biztos nem vennélek fel dolgozni
mint egy börtönőr olyan ez a kép
egész alakos legyen valami nőies ruhában inkább
Ebbe a nyakkendőbe úgy nézel ki, mint egy rendőr csaj. :D
Ha tudod, hogy fiús vagy és annak is néznek..akkor legalább tegyél ellene a képen, hogy a ruhád ne legyen fiús...szerintem.
az kiderül,hogy az adott munkakörhöz miért fontos az,hogy hogyan nézel ki?
Alapjáraton nincs joguk fényképet kérni,ha a külsőd nem indok az adott munkakörhöz. Angolszász országokban tilos,és Svédországban sem kell fénykép.Itthon kérnek,de maguk sem tudják miért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!