Milyen területen helyezkedjek el? (Részletek a leírásban)
Dolgoztam már, kőművesnél, kocsmában pultosként, csináltam kerítéseket, festettem is már de semmi elképzelésem
nincs, hogy hogyan tovább. Jelenleg pincérként dolgozom, de valahogy nem tetszik ez sem. (Még 1 évem marad a suliból)
Igazából olyan szakmát szeretnék amivel biztosan el tudok helyezkedni, és nem sürög - forog folyton a főnök a nyakamon.
Nagyon szeretek irodalommal (1 éve nagyon sok játékismertető írtam egy irodalmi honlapra kiegészítésként), műszaki cikkekkel foglalkozni. De gondoltam már valami raktáros beosztásra is.
A leírtak alapján tudtok valami olyat ajánlani nekem amiért nem kell éveket (3-4 vagy többet) tanulnom ahhoz, hogy dolgozhassak is
az adott szakmában viszonylag rövid időn belül?? Válaszotokat előre is köszönöm! Írjatok minél többet, ha kérhetem!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!