Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek mikor lesz állásom...

Szerintetek mikor lesz állásom? Van remény?

Figyelt kérdés

Közgáz diplomám van, angolul felsőfokon beszélek, spanyolul középfokon. Számviteli osztályon dolgoztam 4 évig, aztán elmentem szülni rögtön 2 gyereket is. Most meg nem vettek vissza, mondván, hogy nincs hely. GYED alatt megcsináltam a mérlegképest, most tanulok németül (már el nem adnak.)

Sajnos nem Pesten lakom, az ingázás, költözés a gyerekek miatt nem lehetséges. A helyi nagyvárosban az elmúlt 2 hónapban kb. 20 számviteli állást hirdettek, de interjún még nem voltam. A fejvadászok biztatnak, hogy most kevés az állás, meg nyár van, majd augusztusban behívnak. Hát, nem tudom. Persze a jelentkezési lapomra az első sorba ráírták, hogy 2 kicsi gyerek. Mondtam is nekik, hogy talán nem kéne, de szerintük ez nem hátrány.

Ilyen végzettséggel, tapasztalattal lehet esélyem?

2012. júl. 21. 17:04
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Ezt leszámítva, szeretem a férjemet. Az én szüleim elváltak, és tudom milyen a csonka család. Én azt mondom, hogy inkább legyen apja a gyerekeknek, a pénz nem számít annyira. Aki emiatt elválna, azt őszintén sajnálom.

Nem mondta ő, hogy nem jönne, sőt, azt is mondta, hogy még takarítást is vállalna. Csak éppen nem látom, hogy sokat tenne az ügyért.

Én 2 hónapja beiratkoztam egy német tanfolyamra, minden áldott nap órákat foglalkozom vele, hogy 1 év múlva már használható nyelvtudásom legyen. Mondtam neki, hogy tanuljunk együtt, de ő ehhez mindig fáradt.

Csak tényleg úgy kéne kimenni, hogy legalább az egyikőnknek tuti állása van. Azért a két gyerekkel nem mennék ki a habokra, meg azért nem lakhatunk bármi putri albérletben, mint egyetemista korunkban. A gyerekeknek óvoda kell, úgy tudom kint az sincs ingyen, szóval azért nem biztos, hogy kint kolbászból van a kerítés. Ha nem lenne gyerek, akkor tuti egy percig sem haboznék.

Vagy ha nagyobbak lennének a gyerekek, akkor előre mennék, és ha találtam munkát, albérletet, jönnének utánam. De a 2 éves fiamat tuti megviselné, ha csak úgy lelépnék.

Szóval én egy 2-3 év múlva terveztem kimenni, addig viszont jó lenne még dolgozni valamit. A pénzügy is olyan, hogy hiába tudom én a magyar számvitelt... Úgyhogy multihoz kéne menni, de nagyon nehéz, 2 hónapja még csak interjún sem voltam.

2012. júl. 23. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!