Azt le tudom ellenőrizni valahogy, hogy milyen összeggel vagyok bejelentve, vagy csak az ügyfélkapu van, mint lehetőség? Ha jól tudom, ott csak az látszik, hogy biztosított vagyok-e vagy sem.
Le tudod ellenőrizni az ügyfélkapun keresztül.
Az eBev szolgáltatásban a járulékadat-kivonatot kell választani, és ott lekérdezheted.
Választhatsz időszakot, vagy csak egy adott hónapot.
Rajta lesz, hogy ki jelentett be, milyen jogviszonyban, az adott hónapban mennyi bruttó bérrel jelentett be, ebből menyi szja előleget, és járulékot (a járulékok tételesen) vont, teljes, vagy részmunkaidős munkaidőben vagy bejelentve és heti hány órában.
Néha van egy pár hónapos csúszás benne.
Pl. július elején nekem még márciusra azt írta ki, hogy nincs adat, most viszont már a májusi adatokat is látom (a júniusit még nem, pedig az is be lett küldve július 12. előtt)
ezt konkrétan hol látod?, mert azt látom hogy be vagyok jelentve. Az jött is a Tb től értesítés. De azt hogy mennyire azt miért nem jelzi?
Nekem az lenne az ésszerű hogyha bevagyok jelentve akkor azt is bejelentik hogy mennyi az összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!