Cnc-forgácsoló vagy Awi hegesztő? Ki keres jobban?
Figyelt kérdés
Álláskereső vagyok és képzésre szeretnék jelentkezni, ez a kettő érdekel, de nem tudom melyik érné meg jobban.
Ha kérhetem nettó összegeket írjatok. Köszi!
2009. júl. 14. 10:34
1/1 anonim válasza:
szia, mindkettő nagyon jó és nem árt ha mindkettő megvan. én a helyedben awival kezdeném, mert awi hegesztőt tudsz szerezni magadnak kevés összegért és tudsz vállakozni, maszek melót csinálni esetleg úgy hogy valahol emellett alkalmazott vagy. hála a válságnak most nem nagyon megy se a gépi forgácsolás, se a hegesztés. tavaly év vége felé hetente nettó kb. 200 ezret keresett awival a férjem, ma fele annyi megrendelés sincs, sőt, többen még tartoznak is, most jó ha havonta 150- et hazahoz. a cnc forgácsoló is jól fizet(ett), de 6 m ft egy gép, igaz ha vállakozol hamar visszajön az ára, de szerintem awival kezdd, a cnc ráér később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!