Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki cnc forgácso...

Van itt olyan aki cnc forgácsolóként dolgozik?

Figyelt kérdés
Lenne 1-2 kérdésem.
2012. júl. 17. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
lökjed
2012. júl. 18. 01:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Arra lennék kíváncsi, hogy nehéz munka e nagyon fárasztó e,megterheli e az embert?
2012. júl. 18. 19:32
 3/5 anonim válasza:
Én szakmunkás tanuló vagyok, és láttam cnc-n dolgozni aki tud olyat, segítettem is neki, nem meg terhelő, rá rakod az anyagot meg várod míg oda szippantja aminek oda kell h miközben marja a gép ne mozduljon el, persze legelső dologként be állítod a kívánt marást méreteket stb aztán el indítod a gépet és meg várod míg végez, ez nem több 1-2 percnél aztán fogod le veszed az anyagot és ennyi.
2012. júl. 30. 15:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2012. júl. 30. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

A előző kommentelőt sajnos el kell hogy keserítsem, mert ez nem épp igy van.Attól hogy látott már egy cnc gépet még ne vezessen félre senkit.

Fizikailag nem megterhelő álltalában ez igy is van.Node ez nem úgy működik hogy megírom a programot és mevágom a darabot a gépbe és pikk pakk kész és jó is.Ha érdekel bővebben írd meg és leírom.

2012. aug. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!