Így már nincs esélyem pincérkedni?
Sziasztok! 15 éves vagyok, most megyek szeptemberben 10-be.
A gond az, hogy gimnáziumba járok, és most kezdett el érdekelni a pincér szakma, mert igaz hogy fárasztó, viszont sokat keres, én meg bírom a strapát! :)
Na, a lényeg az, hogy mivel gimnáziumba járok, így mennyi esélyem van még pincérkedni, ha nem olyan szakképző suliba járok? Mert innen nem akarok elmenni, szeretem ezt a sulit! Ha leérettségizem, akkor fősulin, vagy egyetemen lehet tanulni ilyet? Vagy ha már nem olyan suliból jövök, ahol előtte tanultam valamicskét a pincérkedésből, akkor már nem is érdekli őket, és nem vesznek fel...?! Hú, tele vagyok kérdésekkel, bocsi :D
Vagy olyan létezik, hogy ha továbbra is pincérnő szeretnék lenni, akkor kijárom ezt a sulit, és olyan tanfolyamot el lehet végezni?
Segítség! :)
Érettségizz le először.
Aztán valami OKJ-s tanfolyamon tudsz pincér szakképesítést szerezni.
És előrébb leszel, mint aki egyből abba a suliba megy, ahol a pincéreket képezik, mert neked már lesz érettségid!
Tehát semmiről nem vagy lemaradva, sőőőőőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!