Dubai -ba érdemes munkát vállalni?
Férfi vagy vagy nő?
Ha az utóbbi, kerüld a közel keletet!!!!
Ha nem fogazol akkor érdemes..
Viccet félretéve,eszedbe ne jusson . Jól mondták .
Első vagyok.
Ha férfi vagy az jó. Akkor menj csak. Nem tudom mit csinálnál, de ugye férfiakkal nem szoktak kereskedni, nem tudják őket eladni prostituáltnak, rabszolgának meg ilyenek. Ott a pasasoknak király életük van, minden jog csakis az övék, a nőkkel meg úgy bánnak,mint a kutyával, sőt sokkal rosszabbul. Ha picit is szereted vagy tiszteletben tartod a nők érdekeit, jogait, és netán még érzéseid is lennének irántuk akkor viszont nem ajánlanám a helyet. Ha férfi lennék nem tudnám elnézni mennyi de mennyi nő van akit a családja érdekházasságra kényszerít akár 6 évesen egy 60-as férfihoz aki megnyomorítja majd mind lelkileg mind testileg mert azt nem képesek felfogni, hogy egy hatéves kislány teste még nincs felkészülve a szexualitásra, pláne a lelke. Meg a többi dolog, hogy a feleségnek nincs joga kilépni a házból, a férj vízbe fojthatja már akkor is, ha megfordul a fejében, hogy a felesége más férfira gondol...
Ha arra a területre szeretnél menni informálódj, hogy milyen a helyzet, nem tudom konkrétan tényleg ilyen-e amit leírtam, de én itt Magyarországon hallottam nagyon sok rosszat az iszlám vallásról és követőiről. Nem állítom, hogy ez mind igaz, ezért mondom, hogy olvass utána.
Munka terén ha kapsz ott melót biztos nagyon jól keresnél. Csak ha tudod zárd ki a nők és gyerekek bántalmazásának és kiszolgáltatottságának a tényét.
Tudom, hogy magyarként tiszteled a nőket (illetve gondolom, legalábbis nem úgy neveltek, mint az arabokat), nem azért írtam.
Nem tudok sokat én sem, hogy mik folynak ott de az interneten utána tudsz nézni. Hol keresel munkát, milyen szervezeten keresztül, mert náluk kellene alaposan kérdezősködni. Igen, átverhetnek elveszik az útleveled, nem fizetnek ki hasonlók. Van erről egy film is, a címét nem tudom, ott az illető építő céghez ment ki (amerikai volt) szerződéssel, korrektnek nézet ki és persze ott verték át, ahol tudták, nem tudott legálisan kijutni az országból. Hitegették, hogy még egy hete maradjon, stb... A kinti nagykövetség sem tudott segíteni. Végül egy dobozba csomagolta magát és keserves körülmények közt jutott haza. Meg voltak még filmek, pl. A lányom nélkül soha és hasonlók ami miatt soha nem mennék a közel keletre. De ha van kint megbízható ismerősöd, akiben tényleg bízhatsz őt kérdezd.
Amúgy ha külföld, miért nem nyugat? Ha megkérdezhetem.
Azért nyugat, mert Dubaiban több a lé.
Egyébként meg azért ennyire nem durva ám a helyzet, mint ahogy azt elképzeled. Régen lehetett hallani ilyen történeteket, de manapság azért nem így megy. Akár nőként is mehetsz oda. Amíg nem házasodsz meg vagy ilyesmi, addig azt csinálsz, amit akarsz. Arról se feledkezzünk meg, hogy Dubai a világ legnagyobb turisztikai központja, ezért nem engedhetik meg maguknak az ottaniak, hogy csak úgy felrúgják az emberi jogokat, meg efféléket - legalábbis nyíltan. Valóban hallottunk már olyat, hogy elfelejtettek kifizetni néhány vezető európai vagy amerikai szakember, de jellemzőbb szerintem az, hogy ha nem vállalod el a munkát, vagy nem végzed el időre, akkor megáll a fekete autó a gyereked iskolája előtt... De gondolom, tizenkilenc évesen nem a világ legelismertebb szakembere vagy a szakterületeden, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget. Amíg egy "senki" vagy, akin hasznot tudnak húzni, addig minden oké. SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!