Hogyan maradjon meg a jó viszony a régi munkatársakkal, ha más beosztásba kerültem?
Megpályáztam a cégnél egy mérnöki pozíciót (két fő részére), végül az egyik választott én lettem. Sem a munkatársaim, sőt az elején a közvetlen főnököm sem tudott róla. Utóbbi támogatott, és örül, hogy így alakult, a volt kollégák azonban egy hete szereztek tudomást a dologról. Gyorsan mennek a hírek, hivatalos bemutatás holnap lesz. Többektől hallottam, hogy "benyaltam magam", pedig közel sincs így, "hátszél" nélkül pályáztam.
A helyzet az, hogy tulajdonképpen velük is kell majd dolgozzak, de nyilván sokkal magasabb pozícióban, de szeretném velük tartani a jó viszonyt.
Következetes szeretnék maradni, de ők majd elvárják, hogy "rajtuk segítsek". Lehet úgy csinálni, hogy a szemükben ne az aranyosból lett hárpia legyek, mindezt úgy, hogy a munkámat is jól teljesítem?
Jól esett, hogy ezt mondtad, kedves Második, főleg, mert nagyon fiatal vagyok. :) Szeretném jól végezni a munkám, és szeretném, ha a lehetőségekhez képest a legkellemesebb környezetben tehetném ezt. Ehhez pedig azt gondolom hozzátartozik a megfelelő munkatársi viszony.
A tanácsot is köszönöm! :) Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!