Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » T- partnernél t-mobilenál...

T- partnernél t-mobilenál ügyfélkapcsolati munkatársként milyen dolgozni?

Figyelt kérdés
valaki dolgozott már náluk? tapasztalat? hogy kerültetek oda?

2012. júl. 15. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
én voltam interjún náluk, olyan mint egy propaganda.. a t-mobile a legjobb a világon, minden egyéb egy nagy szar. 30 embert hívtak be egyszerre, fél napos interjú. elvárják, hogy úgy ugrálj, ahogy ők szeretnék. pl ma délelőttös legyél, holnap délutános, aztán éjszakás, de ők ezért nem adnak neked semmit. én pl suliba jártam és 3 nap lett volna a suli hétköznapokon, egymás utáni napokon. hát ezen mélyen fel voltak háborodva, hogy én ezt hogy képzelem, hogy három nap pihenőt adjanak egymás után. uh ezen a ponton felkeltem és eljöttem.
2012. júl. 15. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:
egy hónapban 3 nap, az kimaradt
2012. júl. 15. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!