Mit tudtok a Golden Casting Studióról?
Minden munka lehuzás amiért fizetni kell!
Az egész semmi másrol nem szol csak arrol a 2500 ft rol.
Mellesleg statisztának akárki felvesznek ez a melo leginkább pofára megy!
Szia!
Szerintem te elég nagy tévedésben vagy. Nekem azért szúrja a szemem a kijelentésed, mert 1. engem ingyen regisztráltak, 2. azóta hat munkám volt tőlük, beregisztráltuk négy barátonőmet is, nagyon jó buli velük dolgozni. Sőt. nekem velük a legjobb a tapasztalatom, mert eddig MINDIG a MUNKA NAPJÁN kifizettek, nem úgy, mint a többi ügynökség.Példát is szeretnék? mi csináltuk a chió prémium reklámot, a színháztermet mi töltöttük ki, voltunk vagy 200 an. Nem tudom, mi egyebet várnál még tőlük. Amúgy meg minden casting stúdióban pofára megy a kiválasztás, ha nem tudnád, mert a megrendelő maga választja ki a szereplőit, ebben nincs a casting stúdióknak sok felelőssége. És igen, sokakkal dolgoztam már együtt, és mindig jó csapat voltunk, én mindenkinek csak ajánlom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!