Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol tudnék elhelyezkedni?

Hol tudnék elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
Érettségim van és 3 szakmám,nem álom melót akarok,álom fizetéssel,hanem csak egy olyat,ahol napi 8 órát kell dolgozni hétköznap,nincs éjszaka,és délutános műszak.Ilyet keresek Debrecenbe vagy nyiregyen is végszükség esetén,köszi
2012. júl. 14. 15:41
1 2
 1/14 anonim válasza:
evvel nem sokat segítettél, mi az a három szakma??? Akkor talán válaszolni is könnyebb lenne.
2012. júl. 14. 15:43
 2/14 A kérdező kommentje:
Gazdasági informatikus,klímaszerelő,a harmadik felesleges
2012. júl. 14. 15:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de nekem diplomám van, középfokú nyelvvizsgám, és ezzel együtt délutános műszakom is van. Mindez Budapesten. (Igaz, napi 8 órát dolgozok, és nincs éjszaka).

Nem akarsz kicsit sokat...? :P

2012. júl. 14. 15:56
 4/14 anonim ***** válasza:
gazdasági informatikus is felesleges
2012. júl. 14. 16:14
 5/14 A kérdező kommentje:

Miért akarnék sokat mi???Sok olyan embert ismerek akik csak érettségivel ülnek az irodába,és a közszolgálatnál dolgoznak,miért lenne ez sok????

Amúgy meg nem gazdasági informatikus melót keresek,csak kérdeztek,és leírtam a végzettségemet.

2012. júl. 14. 20:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Már nem akarlak megbántani,de nyilván nem a legkelendőbb diplomád van....
2012. júl. 14. 20:31
 7/14 anonim ***** válasza:

Akkor te meg menjél a közszolgálatba a szuper kelendő érettségiddel, az ne zavarjon, hogy januárban 7 ezer embert rúgtak ki onnan, és azóta is létszámstop van...

[link]

Mancika az érettségijével egyébként azelőtt is úgy került be oda, hogy valakinek a valakije volt.

2012. júl. 14. 22:42
 8/14 A kérdező kommentje:
Te marha nem egy ismerősöm dolgozik ott egy mezei érettségivel,nem a levegőbe beszélek,ez nem tetszik nekem,nincs igazság,neki jó helye van,én meg robotolhatok,gürizhetek.
2012. júl. 15. 08:57
 9/14 anonim ***** válasza:
nyuszika, nem bántásból, de elég naiv vagy, az ismerőseidnek, volt protekciója, neked nincs, ennyi
2012. júl. 15. 09:06
 10/14 A kérdező kommentje:
Na igen,de nem hiszem,hogy mindenkinek volt ismerőse,próbálkozni azért kell,nem szabad beletörődni abba ami van, nyuszika
2012. júl. 15. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!