Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a főnököm lekezelő hangnemb...

Ha a főnököm lekezelő hangnemben beszél mindig, amiért elmérgesedett a kapcs-unk, az nem lesz hosszútávú m-hely ugye?

Figyelt kérdés

viszont úgy vettek fel, hogy hosszútávra, kimondottan hosszútávra vállaljam.

viszont a főnökről kiderült, hogy személyeskedik, cinikus, átvitt értelemben lek*rváz, sokszor ocsmány jelzőkkel üvölt rám mások előtt - pl az üzemvezető is megengedi azóta magának a kioktató stílust velem szemben - aki amúgy velem egy szinten áll - és ezekért ugye az én reakcióim, düh és harag, ami tisztán látszik rajtam, hogy csak munkaféltésből nem tör ki belőlem, de látszik rajtam a mélységes megvetés a főnök felé.

szóval utál és már az első fél szavamra ordít.

itt tartunk hála neki. pedig egy hajóban evezünk...

szóval kezdhetem úgy érezni, hogy nem fog ez nyugdíjig tartani, ugye?

2012. júl. 13. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig kitörhetne!

A személyeskedésnek semmi köze a munkavégzéshez!

Boritsd pofán kávéval nyugodtan!

Én szakács vagyok, első héten a főnök bejött megmutatni ki a főnök a konyhára.

Háttal dolgoztam neki, erre rámkiabált a nevemet mondva, de már dobta is fejmagassába a zacskó jeget (fejbe akart dobni vele mindenki előtt), én meg ököllel szétütöttem és higgadtan közöltem hogy bocs de most dolgozom nincs időm összeszedni, máskor ne dobáljon hanem hozza oda, mert hirtelen reflexű vagyok!

Azóta nem dobálózik ;)

2012. júl. 13. 23:19
 2/5 A kérdező kommentje:

viszont az elődömnek felmondtak...

csoda, hogy neked meg van még a munkád

2012. júl. 14. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen főnököm, én mióta a sarkamra álltam és visszadumáltam neki, azóta egy szava sincs
2012. júl. 24. 17:05
 4/5 A kérdező kommentje:

ha én állok a sarkamra el kezd ordibálni és zsarol a kirúgással. másnap meg harmadnap, szóval egy ideig meg kerül utána, mint aki épphogy megtűr. ha nem nyitok, csak a munkáról beszélünk negatív hangnemben. és akkor is beszól.

legutóbb azt mondta egy hibára: van egy láda söre arra, hogy ki b*szta el - rám utalva, engem ellenőrzött, és amikor kiderült, hogy a hiba nem nálam van, csak kiment. és úgy tett, mintha ez nem esett volna le neki, hogy nem nálam van a hiba.

2012. aug. 1. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
fenyegessen csak, ha fontos a munkád neki, akkor nem fog kirúgni
2012. aug. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!