Online vagy élő pókerből sokan megélnek Magyarországon? Érdemes megpróbálni?
Cáfolnám ezeket a dolgokat, pl van a ps mindenki tudja melyik pokeres oldal, ott pl szándékosan a játék lapütközéseket generál, ha pl kapsz 56-ost és úgy érzed egyszínű nyerő vagy, a másiknál feszt 67-es lesz és a flop így jön le majd hogy behúzzon a csőbe a játék: JJ6 és te rakod mint állat a tétmegadást meg hívsz, miközben a másik vígan megad érkezik a turn a flop mellé: JJ65 (itt már érzed a pénzt a zsebedben és aztán jön a river leesik az ellenfél 7-es lapja és viszi a bankot és hogy miért, mert egy hatalmas manipuláció az egész játék.
Mindenki itt írja hogy olvass oldalakat, meg fórumokat, hiába olvasgatsz stb.
Eleve ha olyan emberrel kerülsz össze, aki csak megad és folyamatosan neki oszt riveren a játék, ülhetsz te egész nap ász párral akkor is leverik két párral a kezedet, mert a pókerterem célja az, hogy aki sokat fizet be, azt hagyja nyerni. Ezt csak azok nem látják be, akik nyernek freeroll versenyen és azt hiszik, zsenik lettek, miközben csak a variancia melléjük ált.
Online pókerben magyarázza már meg nekem valaki, mennyi az esélye a való életben, ha lejátszok 6 kéz felé elosztva 100 leosztást hogy 2x egymás után színsor, vagy póker, esetleg flöss és színsor ki kerekedjen egymás ellen.
Az online póker, manipuláció.
Én próbálom a badbeatet kerülni, mert mikor látom hogy valami normális lapot kapok pl Ax -et (jelen esetben A10-et) inkább eldobom, mert lám a flopra mi érkezik A109 aztán turn-re leesik a szokásos semmit nem érő lap mondjuk J, és riveren, pedig Q az ellenfél lapja bejön főleg showdownban mondjuk 4 all-in szituációban. Ellenfelek: AK, 89 és persze a sor nyer ellened, hiába volt jó induló kezed.
Az meg hogy hand elemzések, kb annyi köze van hozzá, mint a krumplihéjban keresni a paprikáskrumplit. Szerintem egy felesleges időpocsékolás.
Pókerben CG-zni csak Heads upban éri meg, de el kell hozzá olvasni a heads up szabályokat, és hogyan jöjjünk ki győztesen a partiból, meg persze tőke, ha ez nincs az egész pókerezést megette a fene.
Freeroll versenyek: bemész elején ha jó kezet kapsz menj all in, és lekell verj kb 3-4 embert, aztán sit out...ha nem nyersz, legalább nem cseszel el 3-4 óra hosszát egy tokenért...
Sky
Vannak ökör hozzá szólások már sorry :)
Ha megtanulsz hideg vérrel játszani,megtanulod kizárni a külső behatásokat,megtanulsz jól kombinálni,megtanulsz figyelmi és gyorsan elemezni 1-1 hívást,ha tanulsz az emberek reakcióiból,ha tudod kontrollálni az érzelmeid,megtanulod hogy mikor kell megállni és össze szedni a gondolataid akkor igen is meglehet belőle élni! Tapasztalat. Én szinte csak cash game-t játszok,kevés tornát,és van belőle jövedelem. Persze van tanuló pénz,senki nem lesz egyik pillanatról a másikra király.Persze kell hozzá egy minimális szerencse is. De az élet mely területéhez nem kell? Azért nem lehet nagyon betitulálni szerencse játéknak mivel te döntöd el hogy betolod a pénzed vagy nem tolod,ha betolod akkor tudod hogy miért tolod be. Ez nem rulett vagy black jack.
Ha komolyan veszed és hajlandó vagy a tanulásra és van energiád egy saját stratégiát illetve játék stílust kialakítani akkor van lehetőség!
Én már nem tudom hol van a vonal az igazság és a hazugság közt mert van egy ismerősöm aki évek óta csak pókerezik online és nem is keresi a munkákat ,ez a mániája vagyis mégis csak megél belőle de ha rákeresek a statisztikában mindig vesztésre áll.
Ez az adóhivatalos rémiszgetés meg úgy hülyeség ahogy van ezek külföldi oldalak az illetőnek is rengeteg bankártyája van töbszáz dollárral és rohadtul nem érdekli az adóhivatalt . Az adóhatóságnak csak azt kell jelentenie a banknak ha pl egyösszegben félmillió ft nál nagyobbat fizetsz be de ahhoz semmi közük hogy neked hángy ezer dollár van a bankszámládon . Tehát ha nem költöd el nagyobb kiadásokra akkor a büdös életben nem tűnik fel és nem fogják megkérdezni hogy adóztál e utána vagyis szépen apránként meg lehet élni belőle adózás nélkül. Kivéve ha valaki célzottan feljelent.
Jó sok barom hozzászólás van.
Összefoglalom neked pár szóban, hogy mit érdemes tenned, ha szeretnél hosszútávon nyereséges pókerjátékos lenni.
1. A játék szeretete
2. 100 beülős szabály (csak, olyan eseményre ülj be, ahol a beülő összegének a százszorosával rendelkezel)
3. Tanulás
4. Gyakorolj sokat (Évekbe fog telni amíg stabil nyerő játékossá válsz, ha betartod a 100 beülős bankroll managementet)
5. Önfegyelem (Ha tiltre kerülsz állj le, kapcsold ki a laptopot)
Alapvetően ezeket a pontokat kellene betartanod, alkalmaznod. Hidd el nem csak mese az online pókerből való jövedelem szerzés..Ez csak azoknak szerencsejáték, akik beülnek, olyan versenyekre, asztalokra, ahová max 10-20 beülőjük van csak, aztán csodálkoznak, hogy oda a tőke...Az emberek mindent azonnal szeretnének, ide értve a nagy pénzt is, ez a pókerben sem fog rögtön jönni. Nem kell nekem elhinni, amit írok, de már nagyon régóta pókerezem, és ez a fő bevételi forrásom. Aki esetleg hitetlen keressen rá a nickemre: psyduckpsyduck :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!