Hogyan lehet konnyen penzt szerezni?
Figyelt kérdés
Tudom h ezek csak hiu abrandok, de sok olyan tortenetet hallottam h egyes emberek ugy szereztek nem keves penzt h a torvenyek hatarain is atdugtak a fejuket de azon belul maradtak....valami otlet?2012. júl. 12. 21:48
1/11 anonim válasza:
Legkönnyebben szerencsejátékkal lehet, de abban benne van az is, hogy könnyen buksz.
Bele kell törődni, hogy ilyen normális keretek között csak a mesékben létezik.
2/11 A kérdező kommentje:
A szerencsejatekot inkabb kihagyom...csak neztem a haverjaimat ahogy latszanak es maris kezdtem kotodni a gepekhez es jott h tegyek bele penzt szoval nem kockaztatom a jovomet meg ha neha jo is lehet.
2012. júl. 12. 21:57
3/11 anonim válasza:
Méghozzá nagyon is jól teszed! :) Mondjuk szerencsejáték lehet pl a sportfogadás is, nem feltétlen a "kocsmai gépekre" gondoltam.
Ha van eszed, nem játszol, mert a végén úgyis mások járnak jól.
4/11 A kérdező kommentje:
Ezzel erosen tisztaba vagyok es lehetoleg semmilyen szerencsejatekba nem artom bele magam.
2012. júl. 12. 22:07
5/11 anonim válasza:
el kell menni dolgozni...pl...csak úgy mondom ;)
6/11 anonim válasza:
Hát ne is tedd! Én elmentem rulettezni. Gondoltam, majd nyerek valamennyit. Pont ott volt egy öreg hapsi, mesélte, hogy mindennap nyer egy pár ezer ft-ot, csak óvatosan kell játszani. Hát hiába játszottam akárhogy, csak veszítettem, pedig már olyan szépen elképzeltem a jövőmet. Csalás az egész, bele sem szabad kezdeni!
7/11 anonim válasza:
Könnyen úgy kereshetsz pénzt, ha olyan munkát végzel, amit szeretsz, mert azt nem érzed erőfeszítésnek.
8/11 anonim válasza:
# 6
Csalás?
Dehogy is... Aki az általános iskolás matematikával tisztában van az tudja, hogy a ruletten NINCS matematikai esélyed nyerni.
9/11 anonim válasza:
óvatosan rulettezni....hát ez vicces volt. :)))
pénzt könnyen szerezni nem lehet (ami könnyű vagy annak tűnik, annak később megfizeted az árát). gyorsan esetleg lehet (de ilyesmibe mint fent látom nem akarsz belefolyni), de könnyen nem.
10/11 anonim válasza:
Relatíve... könnyen juthatsz még pénzhez, ha megfelelően nősülsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!