Online pénzkeresés?

Figyelt kérdés

Szinte biztos, hogy volt már ehhez hasonló kérdés, de sehogy nem tudnék rákeresni. Mea culpa.

Az érdekelne, hogy vannak az ilyen cégek, amik pénzt kínálnak csak azért, hogy értékelj egy oldalt, vagy regisztrálj valahová. Nekem az ilyenek nem tűnnek megbízhatónak, merthogy ez a dolog egy semmi, és a semmiért én pénzt sem adnék. De ők elméletileg adnak, pont az lenne a kérdésem, hogy mennyire lehet az ilyenekben megbízni?

2012. júl. 12. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj már...ha offline nem alkalmaznak képzetlen munkaerőt, akkor miért tennék online?!
2012. júl. 12. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Ez mind kamu, felesleges velük foglalkozni, így nem fogsz egy fillért sem keresni. Ők esetleg, rajtad!
2012. júl. 12. 17:36
 3/4 anonymous999 válasza:

Ezen az oldalon vannak olyan munkák, hogy például regisztrálsz valahová, vagy beírsz egy blogba, szavazol valamire a facebookon, stb., és ezért kapsz mondjuk 10 centet feladatonként : [link]

Ez egy kérdőívkitöltős oldal: [link]

Regisztrálhatsz, és ha van kitöltendő kérdőív, akkor küldenek egy e-mailt. Pontokat kapsz érte, ha kitöltöd a kérdőívet, és ha elegendő pontot összegyűjtesz, a pontokat vásárlási utalványra válthatod be. Nekem két kérdőív kitöltésével (ami 40 percet vett igénybe) sikerült elérni annyi pontot, hogy igényeljek egy 1000 forintos utalványt, amit a helyi coop-ban le is tudtam vásárolni. A baj csak az, hogy egy negyedévnek kellett eltelnie ehhez, mert nagyon ritkán vannak kérdőívek, vagy ha vannak, sokszor nem pontot adnak érte, hanem pl. részt vehetsz egy nyereményjátékban.

Ez is egy kérdőív-kitöltős oldal: [link]

A másik mellett még ez az, ami küld néha kérdőívet. Legalább mindig pontot adnak érte. Március óta eddig 200 pontot sikerült összegyűjtenem, ha összegyűlik 1000 pont, akkor be lehet váltani 50 dollárra.

2012. júl. 12. 18:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Én eddig mindössze egyetlen oldalon tudtam komolyabb pénzt keresni, az összes PTC és egyéb dolgok mindössze az értékes időm elvesztegetését segítették elő.

Az egyetlen módszer ami működik nálam, az a cikkek írása / videók Youtube-n, amikbe Affiliate linkeket ágyazok be. Ezzel már nagyon sok pénzt sikerült összeszednem. A legsikeresebb Affiliate program pedig a Blogginger.com programja.

Sajnos itt nem adhatok meg Affiliate linket, de nem is ezért írok ide, hanem hogy ti is tudjatok erről a remek módszerről :)

Amilyen cikkeket lehet a Bloggingerhez írni, csak hogy néhányat említsek: webtárhely, WordPress tárhely, hogyan csinálj weboldalt olcsón, hogyan hosztolj domaint olcsón, hogyan hozz létre webáruházat olcsón, stb.

Némi angol tudás szükséges hozzá, de ez ne riasszon el ( ha még nem tudsz ), a Google Translate a barátod :)

Sikeres pénzkeresést :)

2017. febr. 16. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!