Mit szoktál csinálni, ha szabin vagy?
Figyelt kérdés
27 nap szabim van egy évben, ez több mint 5 teljes hét, és csúsztatások miatt is hozzá jön még általában 1-2 hét . Évente 2-3 alkalommal elutazom valahová egy hétre, meg ott a két ünnep közötti idő télen, de még így is marad egy csomó. 4 órában dolgozom, ebédelni már itthon szoktam, szabadidőm így is bőven van. Igazából azt szeretném, hogy ha már szabit veszek ki, akkor teljesen más legyen a napom, mint normálisan, különben úgy érzem, hogy feleslegesen pocsékoltam el egy napot.2012. júl. 11. 14:33
1/3 anonim válasza:
Most leszek 2 hét szabin,megyünk nyaralni kétszer 4 napra.
Többi időben strandolni járunk,lemegyünk a nagyszülőkhöz(messzebb laknak).
Első két nap viszont csak alszunk délig,reggelizünk,kaját rendelünk,átlustálkodjuk a napunkat:)
2/3 anonim válasza:
Megjavítgatom amire addig nem volt idő, nagytakarítok, ápolom emberi kacsolataimat (ha vannak éppen és érdemes is) kitornázom magam rednesen ha a meló miatt nem volt rá mód, tanulok és reménykedek, hogy van értelme is... stb.
3/3 anonim válasza:
mivel én lótulajdonos vagyok, ha szabadságot veszek ki, akkor 1 teljes hétre elmegyek a lóval egyet lovagolni vagy a lóval együtt kicsit nyaralni megyek, vagy mivel szinte sosem tudok munka után lovagolni, így kihasználom az időt, hogy lovagolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!