Hogy helyezkedjen el a pályakezdő fiatal, ha mindenhová csak a tapasztalattal, protekcióval rendelkezőt veszik fel?
Figyelt kérdés
23 éves, pályakezdő vagyok.2012. júl. 3. 17:22
1/11 niltwill válasza:
Egész pontosan hol akarsz elhelyezkedni (és milyen szakmában)?
2/11 anonim válasza:
Nehezen! Ha sem protekció, semmi egyéb nincsen, akkor csak a szerencsében bízhatsz! Én csináltam egy vállalkozást, és őszintén megmondom, én sem szívesen alkalmazok pályakezdőt, mert sok idő még teljes értékű munkát tud végezni.
3/11 A kérdező kommentje:
Csak értitek, akkor mi lesz velünk? Ez egy ördögi kör. Sosem lesz munkánk?
Nem rám kihegyezve tettem fel a kérdést, csak úgy általánosságban. Egyébként igazgatásszervező vagyok. A NAV-hoz és jegyzői állásokra adtam be pályázatot mondanom sem kell, hogy milyen eredménnyel....
2012. júl. 3. 18:25
4/11 anonim válasza:
Szintén zenész... És még a korunk is megegyezik. Így jártunk.
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: és te mit csinálsz ezek után?
2012. júl. 3. 23:29
6/11 anonim válasza:
Lejjebb adom az igényeimet, mást nem tudok:D El kell menni akármilyen helyre, ahová felvesznek, aztán majd csak lesz valahogy...
7/11 anonim válasza:
én nem tudom de ha sikerült nektek - légyszi írjátok meg, hogy!!
8/11 anonim válasza:
Én is 1,5 évig szívtam hasonló végzettséggel, most protekcióval lett munkám. Ez sem a legjobb, nem is kellett hozzá diploma, minimálbér, de legalább van. Ha nem nyomtak volna be, akkor lehet még mindig otthon ülnék. Azaz önkéntes munkát végeztem, hogy legyen valami tapasztalatom.
9/11 anonim válasza:
14 hónapja keresek munkát pályakezdőként, már túl vagyok a 800. elküldött emailen és eddig 6 interjún :) Majd októbertől mehetek közmunkára, de legalább nem csatornát kell tisztítanom...
10/11 anonim válasza:
1,5 éve keresek munkát. 2 interjúra hívtak be, abból az egyik protekciós volt, igaz ott felsültem mert az ismerős "nyomatott" de a főnök akivel a beszélgetés volt, megemlítette hogy nem látja az előző állásaimat. Ekkor voltam 22 éves. Mondom hát az nincs. Na rögtön kitessékelt....
A másiknál meg tényleg alja munka lett volna, de még oda sem hívtak vissza.
Nem tudom mi lesz így velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!