Melyek azok a munkák Angliában amelyek keresettek és sokat lehet velük keresni?
Általában elmondható, hogy kint is azok élnek jobban az átlagnál akik egy komoly szakmára specializálták magukat: ( mérnökök, orvosok, fogorvosok stb.)
Természetes, hogy a nyelvtudás és a komoly indulótőke alapfeltétel.
Tapasztalatom szerint akik autómosóba, kertészetbe, betanított munkára, és hasonló helyekre mennek ki, ritkán keresnek többet mint amennyi a létfenntartáshoz kell.
AZ én tapasztalatom is az hogy akik kimennek azok talán kicsit jobban élnének de a 90%-uk nem is takarékoskodik. Innentől semmi különbség a kettő között.
1 embert ismertem aki direkt pénzt gyűjteni ment ki és nagyon spórolt. Nah ő tényleg egész sok pénzt összegyűjtött!
De a legtöbb magyar költekező lesz ha picit többet keres...
Ép most olvastam hogy a szállodákba rengeteg helyen keresnek pincéreket szakácsokat és szakácssegédeket
A pincér fizetését néztem meg és kb 400 ezer havonta + a borravaló 150-200 fontal lehet számolni
Hiába 400 ezer ft!!! Ugyanis nem forintban költöd el!!!
Ott ez nem igazán több, mint itthon 60 ezer ft.
Akkor éri meg ennyiért dolgozni (pl. Ausztriában), ha minden nap hazajársz, s itt költöd el.
Amúgy Nekem a fél családom Angliában él, de diplomásként vannak kint foglalkoztatva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!