A magán fogorvosok többet keresnek, mint a közalkalmazottak? Ha igen, mennyit?
Persze, hogy többet keresnek. Az attól függ, hogy mennyi ügyfele van, és mennyire pofátlan.
Pl. nálunk van egy magánklinika, az ügyeletet is nekik adták ki, mert az önkormányzat nem fizeti. Éjszaka 10 e Ft-ért húznak egy fogat. De nappal sem sokkal olcsóbb, egy barátnőm ott tömette a fogát, egy sima tömés 16 e Ft volt. Persze nem tudom ebből mennyi az anyagköltség, de azért szerintem nem halnak éhen.
Az a fogorvos is jó nagy barom, aki közalkalmazottnak megy...
Hogy mennyit keresnek maszekban??
Háááát....1 hónapja kellett mennem, egy esztétikai tömés+egy fogkő leszedés 10 000 Ft volt. A faszi reggel 9-től este fél 8-ig benn szokott lenni, van vagy 15 páciens egy nap minimum...ha ezek mindegyike csak 10k-t fizet...(de ugye többet, mert a gyökérkezelés,fogszabályozás,beültetés stb. mind nagyon drága)akkor ki lehet számolni...
Szerintem ha van egy szabadnapja, akkor szórja a pénzt egész nap. Legalábbis én azt csinálnám:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!