Jelentkeztem a NAV-hoz (APEH). Július 30-ig bírálják el a pályázatokat. Mikorra várható az, hogy elkezdik az interjúztatást? Hogy megy ez a NAV-nál?
Én azt olvastam, hogy létszámstop van náluk, nem?
Persze, mindenhova kell ismerős, de azért ha jó az önéletrajzod, akkor behívnak. Persze lehet, hogy potyára, mert úgyis az ismerős jut be, de legalább legyen meg a látszata, hogy keresnek...
Én többször jártam már úgy, hogy tök jó volt az interjú, de hiába, mert nem vettek fel. Aztán megtudtam, hogy kit vettek fel. Hát, anyám, sötét, mint az éjszaka....
Brutalisan el tud az ember keseredni, valoban...en mar 4-5 fele oneletrajztechnikaval meg sok-sok HR-es ismerossel tarkitva probalok allast keresni es nem gondolom hogy en lennek ennyire hulye :( 15 eves szakmai tudas van a hatam mogott es It teruleten probalok elhelyezkedni.
Ha ismeros van max annyival jobb a helyzet hogy oda nagyobb szazalekban hivnak be...tul vagyok tobb mint 250 jelentkezesen...legtobbszor meg automata level sem jon vissza, amiben kozlik hogy mennyire ertekelik a tudasomat es hogy elmentik az adatbazisba majd az oneletrajzomat.
En bestsellert fogok errol irni...soot volt olyan ahova jelentkeztem egy tobbszor egymas utani meghirdetett poziciora illetve masik poziciora is ugyanannal a HR-es holgynel akinek visszamasotlam a korabbi levelezesunket (en tudom hogy rengeteg emailt valt) de megvolt az "elmentjuk az oneletrajzodat stb stb" es legkozelebb mar fogalma sem volt az egeszrol a levelek bemasolasa utan sem...szoval tudnek meselni...
Légyszi írd már meg h mi volt, kíváncsi vagyok!
Én is jelentkeztem még májusban egy hirdetésre, engem be sem hívtak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!