Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Járt már valaki a Bpi Munkaügy...

Járt már valaki a Bpi Munkaügyi Bíróságon? És ha igen, mire lehet számítani?

Figyelt kérdés
Röviden a történet lényege az, hogy elküldtek, nem fizettek ki. Megtettem a feljelentést az illetékeseknél, számtalan bizonyítékkal rendelkezek. Azonban ők mindent rendben találtak, mivel a cég alkalmazásában álló tanúnak számító személyek nem álltak ki mellettem, és gyanúm van rá, hogy szemet hunytak bizonyos részletek felett. Valamint az akkor mellettem nem tanúskodó tanúk, mire számíthatnak, ha módosítják az akkori vallomásukat, hivatkozva arra, hogy a főnökük erőteljes hatást gyakorolt rájuk? Azt írta a munkaügyi felügyelőség, hogy a határozatot Pesten megtámadhatom, de nem tudom mi ennek a menete, hogyan zajlik. Aki járt már hasonló cipőben, annak köszönöm a válaszát!

2012. jún. 29. 19:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!