Csak hogy ne fogyatékosok írjanak neked mint az előttem lévő és valamennyire normális választ kapj
-adminisztrációs teendők ellátása
-árurendelés és leltár intézése
-mintavétel állatból
-gyógyszerek beadása
-műtéteken közreműködés
Most csak ennyi jutott az eszembe
„-Hogy lett neked kis kezdőbetűjű a kérdés?
-Véletlenül kis betűvel írtam
-Az nekem ne papoljon, aki még egy mondatot se tud nagy kezdőbetűvel írni”
Te vagy súlyos szövegértelmezési problémában szenvedsz vagy pedig nem ismered a VÉLETLENÜL szót(gondolom neked az utóbbi a problémád:D).Tudod…sokkal cikibb az ha valaki(jelen esetben te) nem tudja a VÉLETLENÜL szó jelentését mintha valaki(kérdező)VÉLETLENÜL elírja a kezdő betűt:DHa pedig tudod a VÉLETLENÜL szó jelentését akkor nem ártana gyakorolni a szöveg értést:D
Ha még ezután neked áll feljebb akkor olyan szinten szánalmas vagy hogy válaszod már kommentálásra se méltó…:D
(Találtam 1 linket tegnap amiben az állatorvosi asszisztens feladatai vannak részletesen,de szerintem a link végét kipontoznák,mert elég hosszú link,szóval privátban küldöm)
"Olyan szinten szánalmas vagy hogy válaszod már kommentálásra se méltó"...
Pont ezért se kommentáltam már a tegnapi válaszát:D
Hercegnő,megkaptam a privát üzenetet,köszi:D
"„-Hogy lett neked kis kezdőbetűjű a kérdés?
-Véletlenül kis betűvel írtam
-Az nekem ne papoljon, aki még egy mondatot se tud nagy kezdőbetűvel írni”
Te vagy súlyos szövegértelmezési problémában szenvedsz VESSZŐ vagy pedig nem ismered a VÉLETLENÜL szót(gondolom neked az utóbbi a problémád:D).Tudod…sokkal cikibb az VESSZŐ ha valaki(jelen esetben te) nem tudja a VÉLETLENÜL szó jelentését VESSZŐ mintha valaki(kérdező)VÉLETLENÜL elírja a kezdő betűt:DHa pedig tudod a VÉLETLENÜL szó jelentését VESSZŐ akkor nem ártana gyakorolni a szöveg értést:D
Ha még ezután neked áll feljebb akkor olyan szinten szánalmas vagy VESSZŐ hogy válaszod már kommentálásra se méltó…:D
(Találtam 1 linket tegnap amiben az állatorvosi asszisztens feladatai vannak részletesen,de szerintem a link végét kipontoznák,mert elég hosszú link,szóval privátban küldöm)"
Ha oltani próbálsz, legalább ne a saját sírodat ásnád. Nem szeretek offolni, úgyhogy ha még egy komment jön erre, nem fogok válaszolni.
"Nem szeretek offolni"
Te kezdted,te offoltál végig,de fel se tűnjön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!