Ha egy állásinterjún nem felelek meg és visszaszólnak, azt telefonon teszik vagy inkább emailben?
Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 14:40
1/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az esetek többségében sehogy. Ha ismersz valamilyen elérhetőséget, telefonszámot, akkor inkább érdeklődj. Ne izgulj feleslegesen.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, csak mert hívtak (nem tudtam felvenni) és szerintem ez az a cég lesz, ahol már voltam interjún és múlt hétre ígértek választ, üzenetet nem hagytak, így nem tudom, hogy vajon jó vagy rossz hírrel kerestek-e meg. Akkor azt ígérték, mindenképp visszaszólnak, akár felvesznek, akár nem.
2012. jún. 27. 15:00
4/6 A kérdező kommentje:
Nem veszik fel. :(
2012. jún. 27. 19:24
5/6 anonim válasza:
ha jó hírrel hívnak, akkor vissza fognak hívni, ne aggódj! lehet, h már nme voltak ott, amikor hívtad őket...holnap hívnak újra
6/6 anonim válasza:
Nekem szóltak már vissza telefonon és emailben is. Volt, hogy ott rögtön megmondták, hogy kösz nem, de leginkább sehogy sem szóltak.
Én is azt mondom, hogy ha akarnak valamit majd hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!