Jelentkeztem egy állásra, és egyből fel is vettek, de
megtudtam hogy lehet hogy nem arra a részlegre tesznek
ahova én jelentkeztem. Mit tegyek? Vállaljam el a munkát?
Figyelt kérdés
Velem együtt még 5 személyt vettek fel, akikről tudom hogy nem kedvelnek, és nem szimpatikusak nekem!
Nagyban függ attól, hogy mennyire kell a pénz, mennyire létfontosságú. Ha az, akkor elvállalnám, maximum közben nézelődnék. Ha nem az, akkor azt vizsgálnám meg, hogy az új munkakör milyen. Az, hogy nem kedvelnek, még megváltozhat, ha megismernek.
2012. jún. 25. 15:00
2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem is ismernek, csak ismeretlenül van rólam véleményük!! Egymás között eldöntötték hogy nem kedvelnek!
2012. jún. 25. 15:02
3/9 anonim válasza:
Most komolyan, ez most munkahely, vagy óvoda? Dolgozni mész oda, és nem barátkozni. Max. nem beszélgettek egymással egész nap, hanem dolgoztok. Emiatt nem fogadnál el egy melót? Minden munkahelyen vannak undok kollégák.
És hova ígérték, és hova mész? Ha a végzettségednek, szakképzettségednek megfelelő, akkor vállald el. Örülj, hogy felvettek.
2012. jún. 25. 16:11
4/9 A kérdező kommentje:
Jó, de nem mindegy hogy ők hogy állnak majd hozzám,és mit fognak majd a többi dolgozónak rólam pofázni! Tényleg nem ismernek, és így van rólam véleményük, csak látásból.
2012. jún. 26. 07:33
5/9 anonim válasza:
Végülis akkor milyen választ akarsz? Ha ennyire nem fűlik a fogad hozzá, akkor ne vállald el a melót, ezek szerint nem égetően szükséges.
2012. jún. 26. 09:12
6/9 anonim válasza:
"Vállaljam el a munkát?"
ha kell a pénz, akkor igen
ha nem kell a pénz, akkor nem
mi ebben a bonyolult?
2012. jún. 26. 10:18
7/9 A kérdező kommentje:
De igen, füllene rá a fogam, szeretném csinálni, nem a pénz miatt,hanem mert érdekelne. Ez a munka egy egészségügyi munka, szóval nem arról szól hogy reggel bemegyek 8ra és délután 4kor lelépek, hanem arról hogy éjjel nappal 12 órában kell velük együtt lennem, de nagyon nehéz úgy megindulni dolgozni, hogy tudom hogy ők 5en együtt vannak és már eleve nem kedvelnek, és fúrni fognak, pedig tényleg nem ismernek.
2012. jún. 26. 13:32
8/9 anonim válasza:
Akkor nem értem, minek a kérdés? Ha nem létfontosságú a meló, akkor ne vállald el! Az embernek nagyban hozzájárul a napi jókedvéhez, ha normális a légkör, ha ez nincs meg és nem létszükséglet a munka, akkor ne vállald el!
2012. jún. 26. 13:35
9/9 anonim válasza:
Fúrás mindenhol van, és általában az új ember kapja a legsz.arabb melót. De akkor is azt mondom, hogy a munkahelyen nem a kollégákkal kell az időt tölteni, hanem a munkával. Gondolom itt a betegekkel.
Igen, a munkahelyi légkör az fontos, de sajnos a jelenlegi gazdasági válságban nem igazán ez az az ok, ami alapján az ember eldönti, hogy elvállaljon-e egy munkát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!