Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van rajtam kivűl olyan emberke...

Van rajtam kivűl olyan emberke aki munkát keres? Mert én igen és borzasztó nehéz. Pedig iszonyat sűrgős lenne.

Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 13:34
 1/4 anonim válasza:
82%
A párom is sokszor keres munkát.... Bizony nagyon nehéz. Azoknak persze nem, akik protekcióval vannak állásban annak ellenére, hogy legtöbbjük nem is konyít ahhoz az álláshoz, amiben van "hátszéllel".... Ez a dolog engem irtóra bosszant, pláne mert látom, tapasztalom a protekciósságot a saját munkahelyemen, mérgelődök a protekciós, de buta és munkájára alkalmatlan kolléganőkkel...., és egyúttal látom, a párom mennyit szenved, mert nem tud normális állást találni annak ellenére, hogy van szakképesítése, csak épp "hátszele" nincs. Sok a jellemtelen gazember vállalkozó, akik átverik a melósokat, azt mondják, "persze, bejelentett állást kapsz nálam korrekt fizetéssel", de ebből semmi nincs.... Itt már feldobtam dühömben azt a témát, hogy mikor lesz már végre megoldva (1989 óta) a vállalkozók-alkalmazottak kapcsán ez a nagy probléma....
2009. júl. 7. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Három gyermekünk van. Azt hittük, biztos megélhetésünk van. A párom most lett munkanélküli. Mindketten munkát keresünk. Úgy érzem semmi esélyünk.
2009. júl. 7. 14:06
 3/4 anonim válasza:
82%

Ne is mondd! Nekem lassan egy éve nincs munkám, pedig mindennap keresek..DE több gond is van..az egyik amit az első említett, ráadásul nekem "speciális" szakmám van, ahol nagyon telített a piac. Ezért jelentkezem máshova..de ez ördögi kör, mert azokra az állásokra vagy prtotekcióval vesznek fel.. olyat akinek már több mint 5-10 éves tapasztalata van.

Aztán behívnak egy egyszerű "asszisztensi" munkára, megjelennek vagy 80-an..bejutdsz a második körbe (mert nagy a túljelentkezés) aztán arra az egy helyre felvesznek valaki mást. ( Nem értem, hogy az önéletrajzok alapján miért nem tudnak jobban szűrni, így nem hitegetnének fölöslegesen)

Aztán ott vannak az álmunkák.. mint a jutalékos, call center..fajtái.. szóval csak annyit tudok neked mondani, hogy kitartás..és sajnos nem vagy egyedül...

2009. júl. 7. 14:19
 4/4 anonim válasza:

Csak azt tudom nektek mondani,hogy NE adjátok fel!!!!

Biztos vannak olyan munkahelyek,ahol protekció nélkül is felvesznek!! Meg tudjátok csinálni!! A remény hal meg utoljára! ;)

Nyelvtanulás önerőből? Sose tudhatiod,mikor jön jól. :)

2010. jún. 16. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!