Van rajtam kivűl olyan emberke aki munkát keres? Mert én igen és borzasztó nehéz. Pedig iszonyat sűrgős lenne.
Ne is mondd! Nekem lassan egy éve nincs munkám, pedig mindennap keresek..DE több gond is van..az egyik amit az első említett, ráadásul nekem "speciális" szakmám van, ahol nagyon telített a piac. Ezért jelentkezem máshova..de ez ördögi kör, mert azokra az állásokra vagy prtotekcióval vesznek fel.. olyat akinek már több mint 5-10 éves tapasztalata van.
Aztán behívnak egy egyszerű "asszisztensi" munkára, megjelennek vagy 80-an..bejutdsz a második körbe (mert nagy a túljelentkezés) aztán arra az egy helyre felvesznek valaki mást. ( Nem értem, hogy az önéletrajzok alapján miért nem tudnak jobban szűrni, így nem hitegetnének fölöslegesen)
Aztán ott vannak az álmunkák.. mint a jutalékos, call center..fajtái.. szóval csak annyit tudok neked mondani, hogy kitartás..és sajnos nem vagy egyedül...
Csak azt tudom nektek mondani,hogy NE adjátok fel!!!!
Biztos vannak olyan munkahelyek,ahol protekció nélkül is felvesznek!! Meg tudjátok csinálni!! A remény hal meg utoljára! ;)
Nyelvtanulás önerőből? Sose tudhatiod,mikor jön jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!