Milyen munkák vannak, amivel utazgatni lehet szerte a világban (de legalább Európában)?
Nos, ne legyenek illúzióid. Ezek az üzleti utak nem a kirándulásról, és a városnézésről szólnak. Az én munkahelyemen szoktak üzleti útra menni, és mindenki utálja. A szállodát látják csak meg a tárgyalótermet, mást nem nagyon. Fárasztó, és messze vagy a családodtól. Én is örültem volna neki, de amikor nálunk a főnök ment üzleti útra, nem engem választott partneréül. A nagyfőnök mondta is nekik, hogy prémium, egy nappal tovább maradhatnak Párizsban, és megnézhetik a várost. Ehhez képest az volt, hogy 8-kor befejezték a tárgyalást, aztán felültek a metróra, megnézték a várost éjjel, sötétben, mert már minden zárva volt, és hajnalban jöttek vissza. A kolléganőm fáradt volt, éhes volt, és másnap így jöhetett munkába. Tök ki volt akadva az egészen, mondta is, hogy soha többet rá nem beszélik, menjen a főnök egyedül.
Multinál egyébként sok az ilyen állás, de én meg inkább pont igyekszem kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!