Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkák vannak, amivel...

Milyen munkák vannak, amivel utazgatni lehet szerte a világban (de legalább Európában)?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 13:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Légiutas kisérő, pilóta, kamionsofőr.
2012. jún. 24. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
luxusprosti, embercsempész, drogfutár
2012. jún. 24. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Nos, ne legyenek illúzióid. Ezek az üzleti utak nem a kirándulásról, és a városnézésről szólnak. Az én munkahelyemen szoktak üzleti útra menni, és mindenki utálja. A szállodát látják csak meg a tárgyalótermet, mást nem nagyon. Fárasztó, és messze vagy a családodtól. Én is örültem volna neki, de amikor nálunk a főnök ment üzleti útra, nem engem választott partneréül. A nagyfőnök mondta is nekik, hogy prémium, egy nappal tovább maradhatnak Párizsban, és megnézhetik a várost. Ehhez képest az volt, hogy 8-kor befejezték a tárgyalást, aztán felültek a metróra, megnézték a várost éjjel, sötétben, mert már minden zárva volt, és hajnalban jöttek vissza. A kolléganőm fáradt volt, éhes volt, és másnap így jöhetett munkába. Tök ki volt akadva az egészen, mondta is, hogy soha többet rá nem beszélik, menjen a főnök egyedül.

Multinál egyébként sok az ilyen állás, de én meg inkább pont igyekszem kerülni.

2012. jún. 24. 21:08
 4/6 anonim válasza:
100%
Miniszter,maffiózó....
2012. jún. 29. 08:21
 5/6 anonim válasza:
titkosügynök
2012. júl. 3. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
a végrehajtók elől menekülő bűnöző
2012. szept. 21. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!