Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanár kollégák! Ti a nyári...

Tanár kollégák! Ti a nyári szünet alatt kevesebb pénzt kaptok, mint tanítási időszakban?

Figyelt kérdés

Áprilisban vettek fel egy alapítványi középiskolába (nem vonatkozik rám a közalkalmazotti fizetéstábla) matek-kémia szakon, de mpst, hogy ma véget ért a tanév, behívott az igazgató az irodába és elmondta, hogy a nyári szünet alatt kevesebb bért fogok kapni. Tudni kell, hogy határozott szerződésem volt eddig, mivel beugró tanár voltam anno, elődöm sajnálatos halála miatt.

Nem tudom, hogy ez általános-e az, hogy nyáron a tanárok kevesebb pénzt kapnak.

Persze így is megéri a szerződéshosszabítás, mivel határozatlan időre aláírtam és most már véglegesítve leszek.

2012. jún. 22. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, a bér ugyanannyi. De! Magániskolákban előszeretettel csinálják, hogy határozott szerződést iratnak szeptembertől júniusig, aztán nyárra semmi. Ha amúgy hajlandó aláírni a határozatlant, akkor most nyeld le a békát. Vagy minden nyárra így lenne? Azt ne hagyd.
2012. jún. 23. 23:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem azóta a kollégákat és a szerződést is tüzetesebben és az van, hogy nyárra kevesebb bért kapok majd, mint tanítási időszakban. Viszont így is jó nekem, hisz van munkám és ez a pénz is elég (így is több, mint amit közalkalmazottként keresnék).
2012. jún. 23. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!