Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg lehet élni szerintetek...

Meg lehet élni szerintetek táncból, színészetből?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 13:36
 1/9 A kérdező kommentje:
Jobban keres mint mondjuk egy pincér?....mondjuk ez nekem ez nemis munkahely lenne mert nemérezmném annak mert szeretem csinálni:)
2009. júl. 6. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, ha már olyan szintre jutottál hogy dögivel jönnek a felkérések mindenhonnan. Eleinte nem, táncosokat ismerek jó párat, mindnek van másik munkája is emellett.
2009. júl. 6. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
nem, a hivatásos, tévés szereplők is épp csak mégélnek, és olyan olcsó a hakni a gázsi, hogy no name emberekre nincs kereslet.
2009. júl. 11. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:

A pincér sehogy sem keres, az nem is munka!

Sokkal jobban jársz a müvészi pályával!!

2009. júl. 13. 23:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem is konkrétana muvészi pályával jársz jól hanem azzal hogyha megismerkedsz a médiaiparral, és közelebb kerülsz a médiához!
2009. júl. 13. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:

nem, a hivatásos, tévés szereplők is épp csak mégélnek, és olyan olcsó a hakni a gázsi, hogy no name emberekre nincs kereslet.

Ez a válasz komplett baromság!!

A postás józsi egy noname ember és 160 ezerért vállal egy másfélorás fellépést, és már 2 honapra elore be van táblázva, de emlithetné a többi bazsevátort a yutub tele van veluk :D

2009. júl. 14. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:

bocs én írtam, szerinted hény százaléka a no name embereknek kap olyan lehetőséget, lottó nyertes is van, de lehet, hogy abból több, mint felkapaszkodott hakni king, és ismeretség is kell hozzá.

a médiában nincs pénz, miért hiszi mindenki, hogy dögre lehet keresni vele magát az embernek, ez a baromság, én relatív a jobban kereső felében dolgoztam szerkesztőként, de privát vállalkozóként még a válságban is sokkal jobban élek, kevesebb munkával, igaz, nem ismernek.

2009. júl. 14. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
ja, és kíváncsi vagyok ki fizeti ki ezt az összeget tényleg, amikot a tóth vera ötvenezért jön énekelni szülinapra nem hiszem, hogy postás józsit szétszedik majd' kétszázért, mondani sok mindent lehet....
2009. júl. 14. 22:31
 9/9 anonim válasza:
Hát a színházba mész akkor igen, vagy ha tánciskolát nyitsz, vagy tánctanár lezsle akkor igen, de ha másképp nem!!:/
2010. máj. 19. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!