Melyik német nyelvű városban a legolcsóbb az élet (hol lehet jobban megélni) : Berlin, Bécs vagy München?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 14:27
1/5 anonim válasza:
München Németország egyik legdrágább városa, viszont emiatt nagyobbak a fizetések is, és elég nagy ott az ipar. Ha jó munkát kapsz, jól meg tudsz belőle élni.
Berlinben és Bécsben nem éltem még, így arról nem tudok nyilatkozni, de amennyire tudom, Berlin lakhatási költségek szempontjából sokkal változatosabb, mint Bécs.
2/5 anonim válasza:
Bécsben és Berlinben is éltem. Bécs általában nagyon drága. Berlinben lehet olcsón lakni és étkezni, környéktől függően, a tömegközlekedés viszont már húzós. Bécsben tudtam bringával közlekedni, az sokat segített. Jól írták előttem: ha jó munkát kapsz, jól keresel, akkor mindenhol meg lehet élni kényelmesen.
3/5 anonim válasza:
Én 1,5 évig éltem Münchenben, szerintem drága a város, jelenleg Berlinben élek, és annak ellenére hogy 250 €-val kevesebb a nettóm, jobban jövök ki, mert a lakhatásom, bevásárlásom annyival olcsóbb. Mellesleg eddig Berlin hangulata nagyon tetszik.
4/5 anonim válasza:
A 3 város közül tapasztalataim szerint Bécs a legdrágább, és Berlinben lehet a legolcsóbb lehetőségeket (lakhatás) megtalálni, persze ha nem túl "preferált" környéket is bevállalsz.
Ha nem nagyon világvégén laksz, vagy a munkahelyeden nincs kieső helyen, akkor mindhárom városban el lehet jól boldogulni tömegközlekedéssel ill. bicajjal. Így az autón is lehet spórolni.
5/5 anonim válasza:
En Münchenbe elek ez a leg dragabb :) lakas szempontjabol 350 alatt nem nagyon lehet talalni ha rendeset akarsz akkor az meg mar 500 felett kaja hat nem a vilag vege! A masik 2 Varosrol nemvagoksemmit szal ennyi udv 23 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!