Milyen jellegű állást/munkát ajánlanátok nekem? Milyen munkához illenek ezek a készségek? Lent.
Figyelt kérdés
Néhol rengeteg, máskor semmi elképzelésem sincs. Imádom, mindenem a sport. Elsődlegesen ez lesz a szemem előbb, bárm tudom, ebből nem lehet megélni. Nagyon szeretek tanácsod adni, segíteni másoknak, társalogni emberekkel. Milyen munkához illenek ezek a készségek ?2009. júl. 6. 01:07
2/11 A kérdező kommentje:
mm.... :/ én azért ennél komolyabbra gondoltam!
2009. júl. 6. 13:47
3/11 anonim válasza:
rekreáció keress rá neten!!:)van köze mozgáshoz,sporthoz,és segíthetsz,kommunikálhatsz is.pszichológia..+valamilyen sportszak,lehetnél pszichológus csapatoknál...
4/11 anonim válasza:
18:21-es vagyok..
erre gondoltam(más suliban is van,de most ezt a linket találtam..rákereshetsz máshol is.
vagy mindenképp nézelődj még a TF honlapján.(Testnevelési Főiskola).)
5/11 anonim válasza:
6/11 anonim válasza:
Sztem az MLM rendszer nem áll tőled messze ha szeretsz embereknek tanácsot adni, társalogni.Parfűmmel foglalkozom, ha érdekel, dobj egy emailt:)
7/11 A kérdező kommentje:
Ez a rekrációs dolog eléggé megfogott :-) nagyon szépen köszönöm Neked, hogy ajánlottad + hogy linkeltél!! :-)
De tényleg mindenem a sport, kezdetben testnevelő szerettem volna lenni, de aztán most elbizonytalanodtam, bár mégsem szeretnék messze menni a sporttól. MLM rendszer...köszönöm Neked is, hogy ajánlottad, azt gondolom, hogy a sport tudásomat, sport szeretetemet ott nem tudom alkalmazni, max. futkozom házról-házra, mely megint nem a stílusom :-( de azért köszi! :-) várok még tanácsokat !
2009. júl. 7. 00:32
9/11 anonim válasza:
sport/ szabadidő szervezés. (v ilyesmi) :)
10/11 A kérdező kommentje:
Személyi edző tetszik :) köszönöm.
2009. aug. 2. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!