Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet ebben az országban jó...

Lehet ebben az országban jó munkát kapni?

Figyelt kérdés

Már 20 éves vagyok. Voltak munkáim de egyiket jobban utáltam mint a másikat. Mostmár szakmám is van de nem tudok vele elhelyezkedni. Továbbra is munkát keresek és már-már komolyan azt fontolgatom hogy feketén fogok dolgozni, mert máshogy nem megy.

Mindenhol ahol álláshírdetést látok és alkalmasnak érzem magam leadok egy önéletrajzot.

2012. jún. 18. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád?
2012. jún. 18. 20:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Gyógymasszőr vagyok.
2012. jún. 18. 22:27
 3/5 anonim ***** válasza:

hát, nem tudom, merre felé laksz, de gyógymasszőröket nem welness szállókban, gyógyfürdőkben keresnek?

Mert akkor lehet, a fővárosba kellene költöznöd,vagy +pályázni egy közelebbi fürdőben, wellnessben levő állást.

Vagy ha nyelvet tudsz...külföldben nem gondolkodtál?

Fiú vagy?

2012. jún. 19. 00:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Perfekt angolul tudok, de már felvételiztem egyetemre méghozzá Szeged gyönyörű városába. Az ilyen wellness szállók meg uszodák sajnos már tömve vannak masszőrökkel. Szívesen kezdenék saját vállalkozásba, de sajnos azok alapján amit látok egyáltalán nem éri meg legálisnak lenni.
2012. jún. 19. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet,de ha perfet angol vagy miért nem mész ki külföldre a Benelux államokba például,ott 20-szorosát keresnéd meg,átmennél könnyített tantervbe.Én ezt tenném perfekt angol vagy ember használd ki.
2012. jún. 20. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!