PTC oldalak terén van itt olyan aki már "öreg motoros"?
Kezdőként lenne néhány kérdésem, amit nem értek.
Egy hónapja kezdtem el és 20-23 oldalon klikkelek.
2 oldalon sikerült elérnem a (2 euro) kifizetési limitet.
Mindkét oldalon pénz kikéréskor azt írta ki hogy a --the payout maximum for your account is 250% of your investment--
Ez azt jelenti, hogy miután elértem a kifiz.limitet, az éppen aktuális accountom-at csak akkor tudom kikérni ha befizetek funds-ot? (függetlenül van-e magasabb tagságom vagy nincs)
Pl ha ki akarom kérni a 2,085 eurót akkor be kell fizetnem 0,8 eurót tőkét? Ezután ők kifizetik a 250%-át, vagy 2 eurót?
Valamit elfelejtettem:
investment-nek számít minden befizetés?
Mert befizettem a premium tagságra 4 eurót, és most akarok majd funds-ot a kifizetéshez.
Ezeken értem el a kifizetési limitet:
ensurebux.com
lunarlandbux.com
Mindkettőről csupa jókat írnak, hogy fizetnek, sok az aktív felhasználó, sok a fizetési bizonylat is...
Egyébként sok pénzt én sem akarok áldozni erre, de pár dollár/euró nem vág földhöz. Mindenki azt hajtogatja hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni:-)
Persze PTC-vel havi 1 dollárt lehet pénz nélkül is, de a sok ráfordított idő miatt az tényleg nem éri meg.
Annál még a koldulás is jövedelmezőbb:-)
Ha mégse fizetne valamelyik oldal, úgysem lát tőlem több pénzt.
Szerintem a kifizetéstől függetlenül se csináld (mármint mindegy, hogy kifizetik-e, ne csináld).
Mert ez egy átverés.
A pénz elméletileg abból jönne, hogy hirdetők fizetnek az oldalnak, akik látogatókat visznek a honlapjukra. Viszont ha a PTC oldal fizet a látogatókért, akkor azok nem valódi érdeklődők, így a megrendelő át van verve.
A kicsalt pénzen meg elvileg osztozkodtok a PTC oldallal,
Tehát a kérdés: te más kicsalt pénzét akarod megkeresni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!