Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » PTC oldalak terén van itt...

PTC oldalak terén van itt olyan aki már "öreg motoros"?

Figyelt kérdés

Kezdőként lenne néhány kérdésem, amit nem értek.

Egy hónapja kezdtem el és 20-23 oldalon klikkelek.

2012. jún. 16. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed a ptc-el kapcsolatban?
2012. jún. 16. 18:50
 2/7 A kérdező kommentje:

2 oldalon sikerült elérnem a (2 euro) kifizetési limitet.

Mindkét oldalon pénz kikéréskor azt írta ki hogy a --the payout maximum for your account is 250% of your investment--

Ez azt jelenti, hogy miután elértem a kifiz.limitet, az éppen aktuális accountom-at csak akkor tudom kikérni ha befizetek funds-ot? (függetlenül van-e magasabb tagságom vagy nincs)

Pl ha ki akarom kérni a 2,085 eurót akkor be kell fizetnem 0,8 eurót tőkét? Ezután ők kifizetik a 250%-át, vagy 2 eurót?

2012. jún. 16. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:

Valamit elfelejtettem:

investment-nek számít minden befizetés?

Mert befizettem a premium tagságra 4 eurót, és most akarok majd funds-ot a kifizetéshez.

2012. jún. 16. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezeken értem el a kifizetési limitet:

ensurebux.com

lunarlandbux.com

Mindkettőről csupa jókat írnak, hogy fizetnek, sok az aktív felhasználó, sok a fizetési bizonylat is...

2012. jún. 16. 20:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyébként sok pénzt én sem akarok áldozni erre, de pár dollár/euró nem vág földhöz. Mindenki azt hajtogatja hogy pénzt csak pénzből lehet csinálni:-)

Persze PTC-vel havi 1 dollárt lehet pénz nélkül is, de a sok ráfordított idő miatt az tényleg nem éri meg.

Annál még a koldulás is jövedelmezőbb:-)

Ha mégse fizetne valamelyik oldal, úgysem lát tőlem több pénzt.

2012. jún. 16. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a kifizetéstől függetlenül se csináld (mármint mindegy, hogy kifizetik-e, ne csináld).

Mert ez egy átverés.

A pénz elméletileg abból jönne, hogy hirdetők fizetnek az oldalnak, akik látogatókat visznek a honlapjukra. Viszont ha a PTC oldal fizet a látogatókért, akkor azok nem valódi érdeklődők, így a megrendelő át van verve.

A kicsalt pénzen meg elvileg osztozkodtok a PTC oldallal,

Tehát a kérdés: te más kicsalt pénzét akarod megkeresni?

2012. jún. 17. 08:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen amit te is írtál befektetős oldal be kell fizetni x összeget hogy ki tudd kérni a pénzt.Ha már tényleg ptcz-ni akarsz én az ingyeneseket ajánlom ahová nem kell fizetni és még fizetnek is.Ilyen oldal a neobux,nekem már fizetett.Bucks247.Illetve én még surfbar oldalt futtatok.Ami már fizetett az a 20dollarsurf.
2012. jún. 17. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!