Kb. mennyi idő amíg egy munkáltató kiválaszt valakit egy állásra?
Ma volt a határidő a jelentkezésre.
Érdekelne hogy mennyi idő alatt szoktak visszajelezni hogy kellek-e vagy sem?
Mert lenne másik munka is de az csak két hónapra viszont brutál jól fizet és nem tudom, hogy most elvállaljam-e azt akár 1 hónapot teljesítek vagy el se vállaljam, hanem várjam hogy mit szólnak innen...
Most van diákmunkám, de mindenképpen menni szeretnék főként az első helyre mert azt éveken keresztül tudnám csinálni még ha nem is fizet olyan jól mint a második munka.
Attól függ.
Ha van határidő az álláshirdetéseknél akkor a határidőt megvárják. Utána lehet számolni max 1 hetet. Ha nem hívnak akkor nem téged vettek fel.
Van olyan amikor rögtön kell az ember.Akkor szinte azonnal jeleznek.
A mostani munkahelyemre több mint egy év alatt vettek fel. Időben megtudtam, hogy megüresedik egy hely, de mire kiírták tenderre, és az egész folyamat végigment a bürokrácián, és ténylegesen munkába állhattam kb 14 hónap volt.
Amúgy kb egy hónap alatt megvan minden.
Ha akad bármi lehetőség vállald el. Ne várj a másikra, mert akármilyen jó eséllyel indulsz, bármi közbejöhet. Pláne most. Fejvadász barátnőm mesélte, hogy van úgy, hogy a kiválasztás kellős közepén gondolják meg magukat, hogy még sincs pénz még egy emberre. De szerintem eleve min. 1 hónap, mire kitalálják, hogy mit is akarnak.
És ha még állásinterjún sem voltál, akkor ne szalassz el emiatt másik állást. Lehet, hogy már rég megvan az az ismerős, akit fel fognak oda venni.
Ewww lol, most tudtam meg hogy a ceg tulajaval egy faluban laktam :)
Sanszos hogy lesz itt kontakt :D
Ah ezert hianyzik nekem a videk, mindenki ismer mindenkit, nem ugy mint a fovarosban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!