Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik a jobb mi a különbség?

Melyik a jobb mi a különbség?

Figyelt kérdés

fegyelmivel való kirugás vs felmondás?

ha fegyelmivel abba az esetbe kapok fizut? gyors válaszok kellenek. ja meg az önéletrajzba ezt fel kell tüntetni hogy fegyelmivel rúgtak ki?

2012. jún. 10. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:

fizut természetesen kapsz, de ahhoz, hogy valakit rendkívüli felmondással küldjenek el, ahhoz komoly ok kell

önéletrajban nem kell feltüntetni, miért küldtek el

2012. jún. 10. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:
mert a kislányom nágyon beteg lett és kórházba került. felgivtam őket mondtam ez van engedjenek el. közölték hogy vagy a munka vagy a lányom. én meg úgy vagyok hogy a lányom a legnagyobb értékem és mindent megér. de màr van új munkahelyem és ez legalább könnyű és olyan amelyik a szakmám...
2012. jún. 11. 05:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Menj el "közös megegyezéssel". Az nem is kirúgás, nem is felmondás.
2012. jún. 11. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
hát ez közös megeggyezés let holnap kezdek a másik helyen..
2012. jún. 11. 13:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik undorító cég volt ez és hol található?
2012. jún. 11. 16:00
 6/6 A kérdező kommentje:
lényegtelen... abba igazuk volt mert későn szóltak és kevesen voltunk....de ez a kis idő döbbentett. rá hogy az alja munkát nem fizetik meg. jó munkám is volt 150 et kerestem... költözés miatt kellet új munkahely... de a kislányom is kezd jobban lenni és màr újra jó munkahelyem van ... bár ebbe volt baráti segítség is :)
2012. jún. 11. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!