Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elegem volt! Soha többet nem...

Elegem volt! Soha többet nem akarok dolgozni! Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Az sem érdekel, ha a híd alá kerülök, mert nyilván ez az út oda visz, de nem vagyok hajlandó többet az életben dolgozni. Semmi időm semmire és senkire, meg magamra sem, ideje hogy lógassam a lábam öregkoromig, utána meg még egy kicsit.
2012. jún. 9. 00:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%
ja igen, nekem csak egy sz@ros mezei érettségim van és nem hajtják ki belőlem a sz@rt.
2012. jún. 9. 15:26
 12/18 A kérdező kommentje:

15:12 bölcsészkart végeztem, meg fordítósulit. fordító vagyok.

15:20, igazad van, nem 4 nyelvet ismerek, 6-ot, de 4-el dolgozom.

miért olyan hihetetlen, hogy valakinek diplomája van és ide ír. rengeteg ilyen ember van itt.

nem a pénz miatt keseregtem, hanem a munka miatt.

mára kicsit kialudtam magam:) de azért még mindig szívesebben léhűtenék:))

2012. jún. 9. 19:18
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon meg tudlak érteni. Én majdnem 40 évig fordítottam, részben munka mellett, kiegészítő keresetként, részben vállalkozóként. 3 nyelven dolgoztam, szerettem, úgy éreztem, soha nem fogom abbahagyni. Aztán eljött az az idő, amikor már csak azért örültem, ha megbízással kerestek, mert még emlékeznek rám, de még kedvvel csináltam. A következő fokozat az volt, hogy a munka átvétele után "undorodtam" tőle, a végső pedig az, amikor a munka elkezdésekor elkezdett remegni a gyomrom. Na ez volt az a pillanat, amikor azt mondtam, ne tovább és visszaadtam a vállalkozóit. Jól lehet vele keresni, de nagyon kizsigereli az embert. Persze a jó keresetet nem napi 8 órai munkával tudjuk elérni, hanem bizony sokszor a kétszeresével. Azért ne legyél elkeseredve, biztosan van hol laknod, talán nem is fogsz éhen halni, mert ha eddig fordítottál, nem lehetsz egy elveszett, mulya emberke. A híd alatti szálláshelyeket pedig ne vedd el a hajléktalanoktól. Kívánom, hogy minél előbb találd meg önmagad.
2012. jún. 9. 21:42
 14/18 anonim ***** válasza:
7%

19:18

6 nyelv persze, én meg minden nap járok a holdon!

Ha annyira sok nyelvet tudsz miért nem mész el tolmácsnak, ennyi nyelvtudással simán felvennének.

Amúgy meg ne dolgozz, engem nem érdekel. Végül is te dolgot hogy tanulással töltöttél ~30 évet az életedből és utána nem akarsz csinálni semmit. Nézd a c*gányok se dolgoznak és mégis milyen jól megélnek...

2012. jún. 10. 09:13
 15/18 A kérdező kommentje:

13. Húha, 40 év, elég kitartó vagy, szép. :) Én még "csak" 9 éve csinálom hivatalosan, de már most nagyon elegem van. Pedig imádom a nyelveket, de a hobbiból mára robot lett. Azért mindig igyekszem megtalálni a szépet benne, de jó lenne visszamenni inkább sima nyelvtanulónak. :) Tényleg jól lehet belőle élni, de kezdem elgondolkozni, hogy milyen áron. Persze talán minden szervezés kérdése, meglátjuk.

Köszönöm a jókívánságaid, én is minden jót kívánok neked.

2012. jún. 11. 23:25
 16/18 anonim ***** válasza:
78%
Én is négy nyelvvel dolgozom, de pont ezért maradtam a nyelvoktatásnál. Bár lényegesen kevesebbet lehet vele keresni, saját magam osztom be az időm. Időnként vállalok egy-egy fordítást is, de inkább csak ismerősnek, ahol én szabhatom meg a határidőt, és nem arról szól, hogy ideadnak 80 oldalt három napra, aztán ülhetek napi 16 órában a gép előtt. Megvan így is mindenem, amire szükségem van, még évi 1-2 európai utazás is belefér.
2012. jún. 11. 23:34
 17/18 anonim válasza:
0%
Dolgozni azt muszáj. Tetszik nem tetszik alapon.
2012. júl. 28. 21:49
 18/18 anonim válasza:
100%
Nics olyan hogy muszáj
2018. nov. 6. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!