Elegem volt! Soha többet nem akarok dolgozni! Ti hogy vagytok ezzel?
15:12 bölcsészkart végeztem, meg fordítósulit. fordító vagyok.
15:20, igazad van, nem 4 nyelvet ismerek, 6-ot, de 4-el dolgozom.
miért olyan hihetetlen, hogy valakinek diplomája van és ide ír. rengeteg ilyen ember van itt.
nem a pénz miatt keseregtem, hanem a munka miatt.
mára kicsit kialudtam magam:) de azért még mindig szívesebben léhűtenék:))
19:18
6 nyelv persze, én meg minden nap járok a holdon!
Ha annyira sok nyelvet tudsz miért nem mész el tolmácsnak, ennyi nyelvtudással simán felvennének.
Amúgy meg ne dolgozz, engem nem érdekel. Végül is te dolgot hogy tanulással töltöttél ~30 évet az életedből és utána nem akarsz csinálni semmit. Nézd a c*gányok se dolgoznak és mégis milyen jól megélnek...
13. Húha, 40 év, elég kitartó vagy, szép. :) Én még "csak" 9 éve csinálom hivatalosan, de már most nagyon elegem van. Pedig imádom a nyelveket, de a hobbiból mára robot lett. Azért mindig igyekszem megtalálni a szépet benne, de jó lenne visszamenni inkább sima nyelvtanulónak. :) Tényleg jól lehet belőle élni, de kezdem elgondolkozni, hogy milyen áron. Persze talán minden szervezés kérdése, meglátjuk.
Köszönöm a jókívánságaid, én is minden jót kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!