TESCO-ban árukódok?
Figyelt kérdés
Gyorskódok érdekelnek , pl. péksütik, zöldségek. Mert oylan nehéz kikeresni abban az összevisszaságban...! És én vagyok a hülye, mert eddig 2 napot voltam és nem vágom fejből :s2012. jún. 8. 23:26
1/4 anonim válasza:
A leggyakoribbakat írd fel papírra, a többit meg kikeresed a lapozóból. Egy idő után tudni fogod az összeset.
Sőt, én speciel a 3. évem végén kb. 100 terméknek tudtam a 13 számjegyű kódját.
2 nap, az semmi. Nyugi!!! Belejössz.
2/4 anonim válasza:
igaza van az előttem szólónak, én 1 hónap alatt már utána az lapozóból a legtöbbet leggyakrabban vásárolt zöldségek gyümölcsök és pékáruk kódját. nekünk mondjuk a pékáruk nem a lapozóban vannak hanem van egy lista kirakva a monitor mellett. először azt sem láttam mi hol van de már egyből oda néz a szemem ha netán nem ugrik be valamelyik kód. ja meg az elején nem ismertem fel melyik milyen péksüti...1 hónap után csak rápillantok és már tudom is mi az. hamar bele lehet jönni :)
3/4 anonim válasza:
és szerintem minden tescoban más gyors kódok vannak. szerintem, de nem biztos.
4/4 anonim válasza:
az elején a leggyakoribbakat én is felírtam egy kis cetlire amit mindig kiraktam magam elég hogy lássam. az ingem zsebében hordom, még azóta is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!