Van ilyen álláskereső oldal?
Figyelt kérdés
Szóval ahol mondjuk az önéletrajzom alapján ajánlaná a munkát.?
Feltölteném, vagy kitöltenék egy online önéletrajzot, és akkor az szerint keresne nekem "való" állást.
Van ilyen?
2012. jún. 8. 21:54
1/3 anonim válasza:
pont ilyen vagy ezt megközelítő, de nekem tetsző oldalra regisztráltam: [link]
2/3 anonim válasza:
profession.hu-n is van ilyen, de elég xarul válogat, nekem legalábbis mindig vagy olyat küld, ami ilyen felsővezetői manager vagy olyat amire abszolút nem vágyom (recepciós, call center meg hasonlók).
3/3 anonim válasza:
ez más! itt a cégek vadásznak rád, itt nem állásajánlatok vannak(ami vagy valósak vagy nem:S )
majd meglátom, de én már nem hiszek ezeknek a nagy portáloknak, ahol csak szinte vezetői állások vannak és multi cégek hirdetnek...
tényleg magadat kell eladni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!