Az "internetes munka" hirdetések szerintetek is kamuk?
Figyelt kérdés
Mert amiket néztem, láttam eddig mind nagyon annak tűntek, vagy piramisjáték szerűnek. A diákirodáknak nincs munkakínálatuk. Mégis, hogy kereshetnék pénzt diákként?2012. jún. 8. 18:21
1/3 anonim válasza:
A legtöbb diákmunka szórólaposztás, pénztáros, árufeltöltő és hasonlók. Hosszabb távra van adminisztrátor vagy telefonközpontos, de ezt passzív féléveseknek találták ki. Képesítés nélkül ilyenek vannak.
2/3 A kérdező kommentje:
Bármi jó lenne, a pénz diktál nem én..
De a diákirodák Miskolcon nem adnak munkát, a meghirdetettek beteltek, újak nincsenek..
2012. jún. 8. 18:48
3/3 anonim válasza:
Igen, kamuk. Én pont ma kaptam kettőtől választ és mindkettő azt írta, hogy fizessek be x forintot és akkor elkezdhetek "dolgozni", haha jó vicc... A diákszövetkezeteknél meg itt sincs meló. Nem is értem, hogy akkor minek vannak, ha nincs semmilyen lehetőség, esetleg, ha van, akkor betelt. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!