Szerintetek elmenjek erre az interjúra, vagy tök hülyeség?
Kb. 2 hónappal ezelőtt "poénból", brahiból, "csak úgy, lesz ami lesz" alapon jelentkeztem egy menedzseri (értsd: felsővezető) álláshirdetésre. A tapasztalatom kevés, nem is számítottam rá, hogy felhívnak.... Már majdnem elfelejtettem a dolgot, erre tegnapelőtt felhívtak, interjút egyeztettünk jövő hétre.
Szó szerint rámhozták a "frászt", nem is tudom, hogy egyáltalán elmenjek-e az interjúra, hisz' nem felelek meg a pályázatban kiírt feltételeknek. Nem akarom pontosan leírni, hogy miről van szó, kb. olyan, mintha recepciósként megpályáznék egy szállodaigazgatói állást, vagy rezidensként osztályvezetői főorvosi pozícióra jelentkeznék... :)
Vicces, persze, hogy felhívtak, örülnék az állásnak, de nincs annyi tapasztalatom, kompetenciám, stb, stb, hogy felvegyenek, és érdemben el tudjam látni a feladatot, zöldfülű vagyok még.
De ők is hülyék szerintem, a cv-ben nem hazudtam, ott van feketén-fehéren, hogy túl magas labda ez nekem.
A kérdésem, hogy elmenjek-e az interjúra, mert kizártnak tartom, hogy felvegyenek (de akkor miért hívnak be???), és "égni" meg feleslegesen nem akarok.
Mit gondoltok?
Ha a CV-ben nem hazudtál, lódítottál, akkor menj el.
Csak elolvasták. Ha nem, akkor annyira hülyék, hogy még túl jó is vagy nekik.
ne cseszd fel az agyamat... persze, hogy elmész!!
szépen felveszed az öltönyt / kiskosztümöt, felkészülsz a cégből, összeállítasz válaszokat a gagyi hr-es kérdésekre, lehetőleg angolul is, az interjún meg kedves, szerény, alázatos, motivált leszel
engem is behívtak kb. 1 éve egy telekommunikációs-s céghez projektmenedzseri interjúra, igaz, volt nálam idősebb / tapasztaltabb jelölt, így nem jött össze, de jót tett a kicsi lelkemnek, hogy akár össze is jöhetett volna xD
Még szép,hogy elmész te,ha nem én magam rúglak s_ggbe most komolyan mondom.Ki ne hagyd te,legyen vér a pucádban.
Ez egy nagy lehetőség,ez a jövőd,talán ezzel készen is leszel,és ha felvesznek,már pedig szerintem fel,gondoljd bele milyen életed lesz.Hát nem sz_r maradjunk annyiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!