Mit jelent ha az 1 órás állásinterjúm csak 35 percig tartott?
Figyelt kérdés
Behívtak 3 ember volt jelen aki meghirdette az állást mondta, hogy egy óráig fog tartani bementem magamról kellett beszélnem elmondtam a legfontosabbakat ők is elmondták, hogy milyen a munka és minden egyebet 35 percig tartott igazából ez volt az első komoly állásinterjúm és volt, h csak kerestem a szavakat, mert ott úgy semmi nem jutott eszembe! Aranyosak szimpatikusak voltak csak nem tudom, h ez végül is negatív-e, h csak eddig tartott! Valaki tapasztalat???2012. jún. 2. 05:33
1/3 anonim válasza:
Ez nem jelent feltétlenül rosszat. Az állásinterjú pontos időtartamát nem lehet előre kiszámolni,gondolom csak azért mondtak egy órát hogy ennyi időt te is rá tudj szánni.
Velem is volt már olyan hogy kerestem a szavakat és amikor kijöttem, nagyon bénának éreztem magam, mégis megkaptam az állást.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a biztatást remélem így lesz, mert tök hülyének éreztem magamat sokszor!!!
2012. jún. 2. 19:23
3/3 A kérdező kommentje:
Megkaptam az állást! Köszönöm szépen nem is gondoltam volna.
2012. jún. 15. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!