Hogy lehtek egy játékszerver hosting cégnél konfigos?
Nem elég érteni az adott játékhoz, tudni kell helyesen írni, elviselni a sok értetlen gyerek kérdéseit és ami a legfontosabb türelmesnek kell lenned. Végzettség nem szükségeltetik.
Felvételi lehetőségekről általában a hostingok weboldalán találkozhatsz.
Megtanulni sehogy sem lehet, hosszú idő alatt lehet ebben tapasztalatot szerezni. Például a saját gépeden foglalkozol az adott játék szerverével. Számos helyen előnyt jelent az alapvető Linux ismeretek megléte. Sokat számít az ismeretség az adott játékban, mint játékos.
Végre egy norm
ális válasz nagyon köszi linuxot mr hasznàltam,föleg mineceaftban vagyok otthon szerver téren is.konyítok a cs 1.6 hoz is és elég türelmes vagyok.a kérdést azért tettem ki mert làttam szerver hosting weblapon hogy konfigos felvétel van.
Üdv.
Énis konfigos vagyok az egyik hosztingnál,nem kell végzettség,mellesleg 1.6 konfigos vagyok,tanítani nem lehet,magadtól kell rájönnöd (nehéz lessz.) Kevés a jó konfigos,
Feltételként a korhatárt kiszokták írni,és hogy van-e referenciád! Referencia hiányában kevés az esélyed hogy bárhol is helyed legyen sajnos,a korhatár pedig általában 16-18év körül mozog.
Ahogy az előző válaszoló írta,iszonyú nagy türelem kell!
Remélem segítettem. :)
Egyébként melyik hoszthoz akarsz menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!