Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehtek egy játékszerver...

Lewy crafterpro kérdése:

Hogy lehtek egy játékszerver hosting cégnél konfigos?

Figyelt kérdés
szertnék ilyen helyen dolgozni hogy lehet ezt megtanulni?milyen végzetség.stb kell hozzá?

2012. jún. 1. 23:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Látom próbálsz hasznos tagja lenni a társadalomnak. :)
2012. jún. 2. 08:36
 2/4 anonim válasza:

Nem elég érteni az adott játékhoz, tudni kell helyesen írni, elviselni a sok értetlen gyerek kérdéseit és ami a legfontosabb türelmesnek kell lenned. Végzettség nem szükségeltetik.

Felvételi lehetőségekről általában a hostingok weboldalán találkozhatsz.

Megtanulni sehogy sem lehet, hosszú idő alatt lehet ebben tapasztalatot szerezni. Például a saját gépeden foglalkozol az adott játék szerverével. Számos helyen előnyt jelent az alapvető Linux ismeretek megléte. Sokat számít az ismeretség az adott játékban, mint játékos.

2012. jún. 2. 21:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Végre egy norm

ális válasz nagyon köszi linuxot mr hasznàltam,föleg mineceaftban vagyok otthon szerver téren is.konyítok a cs 1.6 hoz is és elég türelmes vagyok.a kérdést azért tettem ki mert làttam szerver hosting weblapon hogy konfigos felvétel van.

2012. jún. 3. 00:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Üdv.

Énis konfigos vagyok az egyik hosztingnál,nem kell végzettség,mellesleg 1.6 konfigos vagyok,tanítani nem lehet,magadtól kell rájönnöd (nehéz lessz.) Kevés a jó konfigos,

Feltételként a korhatárt kiszokták írni,és hogy van-e referenciád! Referencia hiányában kevés az esélyed hogy bárhol is helyed legyen sajnos,a korhatár pedig általában 16-18év körül mozog.

Ahogy az előző válaszoló írta,iszonyú nagy türelem kell!

Remélem segítettem. :)

Egyébként melyik hoszthoz akarsz menni?

2012. jún. 3. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!