Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak még hozzám hasonló...

Vannak még hozzám hasonló munkamániás fiatalok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, most érettségizem éppen. El is ballagtam, de lényegében alig vártam, hogy dolgozhassak többet is az iskolaszünet alatt, mert a suli mellett nem tudtam annyit menni. Úgy érzem, agyonhajtom magam, állandóan csak a munka meg a munka, de emellett azt is érzem, hogy nincs mást csinálnom, és valami mintha hajtana, hogy minél többet és többet dolgozzak, és sosem elégszem meg igazán. Egyedül a munkahelyen vagyok társaságban, több emberrel, nem is érzem úgy egyáltalán, hogy utálattal mennék be dolgozni.

Vannak még hozzám hasonló, szélsőségesen munkamániás és teljesítménykényszeres, korombeli fiatalok?

(Azt azért hozzátenném, ez csak diákmunka, de nincs szigorúan vett beosztás, rengeteg túlmunkát is lehet vállalni, és emiatt könnyen vérszemet kap az ember.)

2012. jún. 1. 23:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Régebben 18 évesen én is ilyen voltam, csak aztán kiderült, hogy tényleg azt a lovat ütik aki a legjobban húz, aki meg tengi lengi alig csinál valamit ugyan úgy megkapta a fizetését... Én azt hittem nagyon faxa jó munkás csávónak tartanak, aztán vissza jutott a fülembe, hogy még a főnök is úgy beszél rólam: ez 1 hülye ezzel mindent meg lehet csináltatni... Na onnanstól kezdve nyista szorgalom.

Szóval azt mondom neked ha ez a munka mánia semmilyen előnnyel nem jár akkor hagyd abba de nagyon gyorsan mert csak ki kacagnak a hátad mögött

2012. jún. 4. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok munkamániás, csak szeretem csinálni azt miért a "fizetésemet" kapom!
2012. jún. 4. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!